(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Myyntineuvottelijana myyt tuotteitamme puhelimitse vähittäiskauppa- ja horeca-asiakkaillemme. Käsittelet saapuvia puheluita ja sähköposteja huolehtien, että asiakasta palvellaan viipymättä. Työ on monipuolista ja vaativaa myyntityötä. Huolehdit myös sovitut valikoima-/kampanjamäärät myyntitilauksina järjestelmään sekä vastaanotat ja käsittelet tarvittaessa asiakkaidemme reklamaatioita. Teet yhteistyötä kentällä toimivien aluepäälliköidemme kanssa.

Odotamme sinulta:

Tehtävien hoitaminen edellyttää valmiutta tavoitteelliseen myyntityöhön sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta. Tarvitset työssäsi hyviä it-taitoja sekä aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien tai vastaavien sovellusten käytöstä.

Tehtävissä hakijoiden eduksi katsomme kokemuksen myyntityöstä sekä kyvyn hoitaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana

Työtehtävän yhteyshenkilö: Helinä Keskinen Director, Customer & Consumer Service (040-5597255)

Tehtävästä voi tiedustella myös sähköpostitse helina.keskinen@hkscan.com

Tutustu verkkosivustoomme: https://www.hkscan.com/fi/

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja
Tarja Laine, HR Manager, p. 040-8674440

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi viimeistään 31.8.2019:
https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/  

Olemme savuton työpaikka. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.