(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
I-mediat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
I-Mediat on rohkeasti uudistuva digitaalinen mediatalo. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. Panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusien palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Olemme osa Ilkka-Yhtymä -konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 36,5 M€ ja henkilökunta keskimäärin noin 294 henkilöä. Somessa.com Oy on vaikuttajamediatoimisto, jolla on suomen suurin vaikuttajaverkosto. Somessa.com kuuluu Ilkka-konserniin. Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttajamarkkinointia yritysten ja somevaikuttajien välillä.

Go On Vaasa etsii I-Mediat Oy:lle MYYNTINEUVOTTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaasaan.

Myyntineuvottelijan tehtäviin kuuluu uusasiakashankinta ja vaikuttajamarkkinointipalveluiden myynti valtakunnallisesti. Olet aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja tunnet eri sosiaalisen median kanavat. Asemapaikkasi tulee olemaan Vaasassa samoissa tiloissa Somessa.com(in) ja I-mediat yritysmyynnin kanssa ja olet osa yritysmyyntitiimiä. Asiakasneuvottelut käydään pääosin verkossa, mutta tarvittaessa myös asiakkaiden luona tai yrityksemme tiloissa Vaasassa, Seinäjoella tai muissa toimipisteissämme.

Toivomme sinulta
• Osaat johtaa itseäsi, kykenet itsenäiseen työhön ja asenteesi on kohdillaan.
• Markkinointi ja erityisesti vaikuttajamarkkinointi ovat sinulle tuttuja.
• Työskentely tapahtuu digitaalisesti, pääosin suomen kielellä, mutta arvostamme ruotsin- ja englannin kielen taitojasi.
• Positiivista ja järjestelmällistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeaa asennetta, sekä myynti -ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle
• mahdollisuuden päästä kehittymään ammatillisesti
• mielenkiintoisen tehtävän digitalisoituvalla toimialalla
• loistavat työkaverit ja työyhteisön
• kannustimia, jotka pitävät hyvinvoinnistasi huolta
• nykyaikaisen työpisteen joko Seinäjoelta tai Vaasasta. Käytössä on myös etätyö mahdollisuus.

Toivomme saavamme joukkoomme hyvän tyypin, joka kokee myyntityön omakseen, eikä pelkää nostaa puhelinta solmiakseen uusia asiakassuhteita. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Käytössämme on myös mahdollisuus videohaastatteluun. Hakuaikaa tehtävään on sunnuntaihin 31.8.2019 klo 24 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Timo Ranta, timo.ranta@i-mediat.fi tai p. 0503161910 ja Go On Seinäjoki-Vaasa yksikönjohtaja Marjo Mäkelä marjo.makela@go-on.fi p.0505452936 yhteydenotot ma-pe klo 8-16 välillä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi