(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? – Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Etsimme Asiakaspalveluumme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen

Timanttista asiakaspalvelun ammattilaista

Nesteen Asiakaspalvelun vastuulla on toteuttaa laadukasta ja tehokasta asiakaspalvelua Nesteen asiakkaille Suomessa. Asiakaspalvelussa toimitaan polttonesteiden, voiteluaineiden, kemikaalien sekä pullokaasun tilausten, toimitus kyselyiden ja myynnin parissa. Vastaamme myös Neste-korttiin ja eri Nesteen palveluihin liittyvistä asiakaspalvelu toiminnoista sekä laajan asemaverkostomme neuvontapalvelusta.

Työtehtävät:

Käytännön työ pitää sisällään myyntitilausten tekemistä, tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin vastaamista. Ensisijaisena tavoitteenasi on löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu. Asiakassuhteita hoidat puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa.

Menestyksen avaimet:

Asiakaspalvelun contact centerin työntekijänä edellytämme sinulta kaupallista koulutusta ja vankkaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Asiakaspalvelutyössä odotamme sinun kommunikoivan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Aiempi työkokemus contact centerissä sekä ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Ensiluokkaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky mahdollistavat työssä menestymisen. Valitulta henkilöltä odotamme taitoa luoda erinomaista asiakaskokemusta jokaisessa asiakaskontaktissa, luontaista myyntihenkistä asennetta, draivia kehittyä ja kykyä sopeutua muutoksiin. Lisäksi toimit oma-aloitteisesti sitoutuen yhdessä sovittuihin toimintatapoihimme ja pelisääntöihimme.

Tarjoamme:

Tarjoamme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä. Pääset työskentelemään ison, ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin kanssa ja olet mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen antaaksemme sinulle parhaat valmiudet työhösi asiakasrajapinnassa.

Koska asiakaspalveluumme kuuluu olennaisena osana myyntityö, ovat asiakaspalvelumme rautaiset ammattilaiset titteliltään myyntineuvottelijoita.

Me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemus taustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja ja meillä kaikilla on vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja arvomme - vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus - sopivat sinuun, olet osaaja jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Asiakaspalvelumme sijaitsee Nesteen pääkonttorissa Espoon Keilaniemessä ja työvuorot sijoittuvat arkisin kello 7-17 väliselle ajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Anna Niemelä p. 050 458 8268.

Soittoajat: 15.5 klo 13-15 ja 16.5 klo 15-17.

Hakuaika päättyy 24.5.2019. Liitä hakemukseen ansioluettelo, saatekirje ja palkkatoive. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan omasi mahdollisimman pian.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.