(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Accountor Finago

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käytetään yli 1.400 tilitoimistossa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 120.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpito. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin uusia työtapoja.

Esittely

Haemme menestyvään ja kasvavaan joukkoomme tuloshakuista ja innostunutta

MYYNTINEUVOTTELIJAA outbound puhelinmyyntiin

Työtehtäviisi kuuluu Procountor-ohjelmiston aktiivinen myyntityö yritysasiakkaille sekä puhelinbuukkauspalvelut.

Työtehtävät

Päivittäisiin työtehtäviisi sisältyy erilaisia b-to-b myyntitehtäviä ja tärkein työvälineesi on puhelin sekä erilaiset sähköiset viestintä ja työvälineet. Hoidat puhelinbuukkausta erilaisiin asiakastilaisuuksiin sekä soitat varsinaisia myyntipuheluja. Myyntiprosessiin koostuu tarvekartoituksesta ja tarjouksen laatimisesta aina sopimuksen tekemiseen asti. Soittotehtävät voivat muuttua aina tilanteen ja tarpeen mukaan. Työssäsi olet osa Yritysmyynti-tiimiä ja teet yhteistyötä myös muiden myyntitiimien kanssa. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan ja työtehtävien edetessä voimme tarkastella myös provisiopalkkauksen mahdollisuutta.

Edellytykset

Etsimme puhelinmyynnin parissa viihtyvää, suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja aktiivista tuloksentekijää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta puhelinmyyntityöstä. Arvostamme lisäksi kokemusta työskentelystä asiakkaiden parissa esimerkiksi vaativissa asiakaspalvelutehtävissä. Taloushallinnon tuntemus sekä englannin ja ruotsin kielen taito ovat hakijalle eduksi. Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työtä on perehdytyksen jälkeen mahdollista tehdä etänä riippumatta asuinpaikastasi.

Ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta uuden oppimista kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja ja myyntihenkisyyttä.

Edut

Miksi Finagolle töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja.

Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Tavoitteenamme on siis olla alan halutuin työnantaja! Lue lisää meistä sekä siitä, mikä taloushallinnon ohjelmistotalossa vetää puoleensa tästä linkistä!

Lisätiedot

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna.majava@poolia.fi, p. 040 7791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter