(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Haluatko kehittyä myynnin ammattilaiseksi loistavassa tiimissä? Oletko luonteeltasi asiakaslähtöinen tiimipeluri, joka kykenee kartoittamaan asiakastarpeen puhelinkeskustelussa?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö Myyntineuvottelijan tehtävään. Tehtäviisi kuuluu esikartoituspuhelut potentiaalisten asiakkaiden yhteydenottoihin, uusien myyntimahdollisuuksien edelleenvälittäminen kollegoillesi sekä kylmäsoitto potentiaalisille asiakkaille. Uusasiakashankinnan lisäksi pääset työskentelemään myös nykyasiakkaidemme parissa. Tyypilliset asiakkaamme ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka etsivät itselleen uutta toiminnanohjausjärjestelmää.

Tehtävässä pääset osaksi yhden Suomen menestyneimmän ohjelmistoyrityksen myyntitiimiin. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on palava halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Työssä onnistumiseksi sinun ei tarvitse olla kokenut myynnin ammattilainen, myynnin nälkä ja asenne ratkaisevat. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta ohjelmistoalalta ja eri yritysohjelmistojen tuntemusta.

Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiämme ovat mm. Visma Fivaldi, Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net. Visma Software kasvaa huimaa vauhtia ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman palkintosijoille asti Great Place to Work -tutkimuksessa. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Henri Iivonen vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Henrin sähköpostitse henri.iivonen@visma.com tai puhelimitse 050 310 1268 11.4.2019 alkaen.