(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Temp-Team Finland Oy / Suomen Moneta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Yritysesittely


Samlerhuset-konserniin kuuluva Suomen Moneta markkinoi keräilyrahoja ja -mitaleita. Pitkä kokemus alalla ja kansainvälisten rahamarkkinoiden tuntemus takaavat laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan palvelun. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia kotimaisia tuotteita sekä ulkomaisia, maailman kaikkien keräilijöiden tavoittelemia keräilyharvinaisuuksia. Tutustu Monetaan lisää osoitteessa: www.suomenmoneta.fi

Työnkuvaus


Haemme Suomen Monetan kasvavaan tiimiin

Myyntineuvottelijoita

Tehtävässä kontaktoit asiakkaita, esimerkiksi keräilijöitä, jotka ovat jo aikaisemmin tilanneet tuotteita tai ovat ilmaisseet kiinnostuksensa ja haluavat kuulla lisää uusista tuotteista. Suomen Monetan työntekijät kuvailevat työtänsä myynnin ja tuotetiedotuksen yhdistelmäksi.

Saat kattavan perehdytyksen sekä tehtävään että tuotteisiin. Tuoteportfoliosi on laaja ja muuttuva, joten työpäiväsi ovat takuulla vaihtelevia. Pääset tuotteiden kautta tutustumaan erilaisiin tarinoihin ja merkittäviin hetkiin historiasta, urheilusta tai Suomen luonnosta. Tehtävässä pääset avainrooliin Monetan kasvutarinassa.

Mitä odotamme sinulta?


Etsimme henkilöä, joka on tiedonhaluinen, rehellinen ja energinen. Toivomme myös, että haluat haastaa itseäsi ja sinusta löytyy myyntihenkisyyttä. Eli toisin sanoen olet innostunut myyntityöstä ja haluat menestyä. Emme kuitenkaan edellytä pitkää kokemusta myyntityöstä, voit olla urasi alussa tai alanvaihtaja. Hyvät vuorovaikutustaidot ja erinomainen suomen kielen osaaminen auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Tehtävässä menestymisessä auttavat myös pitkäjänteisyys ja luovuus.

Mitä tarjoamme?


Palkkauksesi koostuu kannustavasta tuntipalkasta ja provisiosta, johon voit itse vaikuttaa ahkeruudellasi. Suomen Monetan työntekijänä etuihisi kuuluvat myös kattava työterveyshuolto ja lounasetu. Lisäksi käytössäsi on kuntosali maksutta.

Suomen Moneta on yhteisöllinen ympäristö, jossa kaveria autetaan ja töitä tehdään yhteisten tavoitteiden eteen. Työntekijöillä on halu kehittää toimintaa ja tekeminen pohjautuu positiivisuuteen. Työyhteisössä on avoin ilmapiiri, jonka ansiosta asioista on helppo keskustella. Työntekijät kunnioittavat toisiaan ja erilaisuutta. Kuulostaako tämä työpaikalta, jossa viihtyisit?

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten kerro meille miksi olisit loistava vahvistus Suomen Monetan joukkoon. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muistathan myös, että hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta rekrytoijalle enemmän kuin pelkkä CV.