(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Nöpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Nöpö Oy
Toimenkuva
Haluaisitko työskennellä osana menestyksekästä sekä vihreitä arvoja vaalivaa yritystä? Innostuneelle ja tavoitehakuiselle myyntineuvottelijalle on työpöytä odottamassa menestyksekkäässä perheyrityksessä! Laadukkaat ja ympäristöystävälliset Ekosata-tuotteet valmistetaan Loimaalla, missä myös työpisteesi sijaitsee.

Myyntineuvottelijana palvelet asiakkaita niin puhelimitse, kuin myös sähköpostitse. Uusasiakashankinta, sekä jo olemassa olevien asiakkuuksien hoito, on tärkeä osa työtäsi. Koetkin palavaa intoa asiakaspalvelua kohtaan ja haluat kehittää työtäsi ja työskentelytapojasi tavoitteiden saavuttamiseksi. Myyntineuvottelijana tulet edustamaan yritystä myös alan messuilla sekä erilaisissa asiakastapahtumissa.
Odotamme sinulta
Etsimme henkilöä, joka jakaa arvomme ja on valmis kehittymään. Korkea asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia ja odotamme tätä myös tehtävään valittavalta henkilöltä. Kaupallinen koulutus tai vastaava työkokemus auttavat sinua tehtävässä menestymiseen. Itsenäinen ja tuloshakuinen työskentely on sinulle luontaista, mutta pelaat loistavasti myös tiimissä.

Eduksesi on aiempi myynti- ja markkinointikokemus sekä visuaalinen vahvuus. Tekninen ymmärrys auttaa sinua työhön perehtymiseen. Kielinero sinun ei tarvitse olla, mutta englannin kielestä on hyötyä och om du kan också prata lite svenka.
Muut tiedot
Kotoa käsin-työskentely on myös ajoittain mahdollista. Jos et pysty tekemään kokoaikaista työtä, tehtävä on mahdollista ottaa vastaan osa-aikaisena.

Työsuhde solmitaan ensin VMP Loimaan kanssa 6kk:n ajaksi, jonka jälkeen vakinaistuu Nöpö Oy:n palvelukseen, joka hoitaa mm. Ekosata Oy:n markkinointia! Kaikki kyselyt työpaikasta tulee osoittaa VMP:lle ja hakemukset tulee lähettää VMP:n hakulomakkeen kautta.
Työt alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten jätä hakemuksesi ajoissa!
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Ida-Maria Yli-Nissilä, loimaa@vmp.fi, 0503631344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.03.2019 mennessä.