(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme pääkaupunkiseudun Lumo -myyntitiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Myyntineuvottelijaa - verkkokauppa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja siihen liittyvät myynti- ja asiakaspalvelutehtävät erityisesti verkkokaupan näkökulmasta. Olet osa pääkaupunkiseudun Lumo-myyntitiimiä ja vastaat osaltasi pääkaupunkiseudun sekä kehyskuntien asuntojen tehokkaasta vuokrauksesta sekä verkkokaupan myyntiprosessista ja sen kehittämisestä. Olemme alan edelläkävijä asuntojen verkkokaupassa ja annammekin vallan asiakkaalle päättää, mikä koti on hänen tarpeisiinsa sopivin. Meidän vahva sloganimme verkossa on ”Vuokraa vartissa!” ja tätä missiota juuri sinä tulet toteuttamaan yhdessä muiden tiimimme jäsenten kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innostunutta asennetta, tehokasta ja ripeää työskentelytapaa ja kykyä mukautua muuttuvissa tilanteissa. Olet tiimiimme sopiva henkilö jos sinulla on myynnillinen ote, aito halu käydä kauppaa ja onnistua asiakkaiden kanssa sekä rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa. Tehtävä soveltuu tiimipelaajalle, jolla on kuitenkin kyky työskennellä itsenäisesti. Lisäksi edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin.

Onnistumista tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkinto

• luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa

• hyvää markkinointiosaamista ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa

• hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Innostavan ilmapiirin lisäksi työtäsi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (myyntineuvottelijan tehtävän HAY -luokka on 13). Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Tule mukaan iloiseen tiimiimme, jossa asiat sujuu! Ole rohkea, kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.3.2019 klo 10-11 myyntipäällikkö Liisa Väänänen, p. 358 20 508 3017 tai liisa.vaananen@lumo.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian (tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä) mutta viimeistään 17.3.2019 mennessä! Hae meille täältä

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!