(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme myyntineuvottelijaa liikkuvaan myyntityöhön Pirkanmaalle. Tehtävä on vaihtomattojen myyntityö yritysasiakkaille kasvotusten ja puhelimitse ja siihen liittyen tilausten käsittelyä. Työhön koulutetaan. Aiempaa työkokemusta tai koulutusta työhön ei vaadita. Palkka on kiinteä noin parin tonnin hujakoilla kuussa + kannustava provisio myynnistä.
 
Mitä toivomme Sinulta? Toivomme aktiivista työskentelyotetta, kiinnostusta myyntityöhön, pelisilmää tilanteissa ihmisten kanssa, suomenkielen taitoa ja sitoutumista työpaikkaa kohtaan. B ajokortti välttämätön ja työajoihin saa auton. Työhön tarvitsee teettää suppea turvallisuusselvitys, koska asiakkaina finanssitaloja.

Lähetä työhakemuksesi www.workpower.fi/myyntineuvottelija tai s-postilla lasse.lehtinen@workpower.fi.

Kyselyihin vastaa Lasse Lehtinen, p. 040 676 2121.
HR-koordinaattori Jonna Kanerva, p. 045 139 7492.

Avainsanat: myynti, myyntineuvottelija, pitkäaikainen, kokopäivätyö, kiinteä palkka, provisio, liikkuva työ, b2b, rekrytointi