(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Myyntineuvottelijaa

 

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja markkinointi. Päävastuullasi on asuntojen esittely ja osallistut myös asuntojen vuokraukseen liittyvään asiakaspalveluun sekä asuntojen tarkastuksiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa sekä kykyä ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa. Arvomme ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa ovat sinulle luontaisia! Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä mahdollisuutta tarvittaessa työskennellä iltaisin. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon!

Olet osa 15 hengen iloista Tampereen Lumo-kotikeskuksen tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Kyllikinkatu 15, 33500 Tampere.

 

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkinto

• luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa

• hyvää markkinointiosaamista ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa

• hyvää englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay palkkaluokan 13 mukainen).

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Asta Lahtinen p. 020 508 4440 tai asta.lahtinen@lumo.fi

Hae meille mahdollisimman pian mutta viimeistään 25.1.2019 mennessä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!