(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Uudenmaan koulutuskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme aktiivista koulutuspalveluiden BtoB-myyjää vahvistamaan tiimiämme

 

Tehtävänkuvaus:

Tehtävänäsi on monipuolisten, pääosin erilaisiin pätevyyksiin, työturvallisuuteen ja ensiapuun liittyvien koulutusten myynti yritysasiakkaille. Asiakkaat koostuvat pääosin rakennus- ja kuljetusalan yrityksistä. Kontaktoit asiakasyritysten koulutuksista vastaavia henkilöitä puhelimitse ja sähköpostitse ja tarjoat heidän henkilöstönsä tarpeeseen sopivia koulutuksia. Saat työsi tueksi valmiit asiakaslistat tehokasta työskentelyä varten ja koulutukset ovat kohderyhmäsi yrityksille lakisääteisiä, joten heillä on olemassa säännöllinen tarve tarjoamallesi tuotteelle.

Yleistä:

Työtehtävässä menestyminen edellyttää vastuuntuntoista ja kunnianhimoista asennetta sekä halua kehittyä myyntityössä. Motivoidut siitä, että pääset vaikuttamaan ansiotasoon oman tekemisen kautta. Viihdyt avokonttorissa ja haluat työskennellä itsenäisessä työtehtävässä osana tiimiä. Kartoitat asiakkaan tarpeen ja tarjoamaan siihen pohjautuvan ratkaisun, sekä viemään kaupat loppuun asti. Saat työhösi kattavan alkuperehdytyksen, sekä osaavan ja kannustavan esimiehen jatkuvan tuen saavuttaaksesi asetetut tavoitteet. Vaikka työn on itsenäistä, työyhteisössä huolehditaan erinomaisesta tiimihengestä. Tyylikkäät ja erittäin viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa.

Tarjoamme Sinulle:

  • Kattavat ja laadukkaat koulutustuotteet myytäväksesi
  • Asiantuntevan tiimin ja hyvän koulutuksen työsi tueksi
  • Mahdollisuuden edetä urallasi onnistumisten perusteella
  • Kilpailukykyisen provisiopalkkauksen

Odotamme Sinulta:

  • Itseohjautuvaa, tavoitteellista ja aktiivista työskentelyotetta
  • Halua kehittyä myyntityössä ja saavuttaa tavoitteet
  • Kyky kartoittaa ja ratkaista asiakkaan tarpeet
  • Tiimihenkisyyttä ja halua auttaa myös muita onnistumaan

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 15.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Sami Nykänen, puh. 040 156 3663 tai sähköpostitse sami.nykanen@empore.fi.