(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Oletko kiinnostunut luomaan asiakkaalle elämyksiä kuuntelemalla ja paneutumalla asiakkaan toiveisiin? Pehmeät sängyt, teatteripaketit, aamutossut, saunavuorot, illallinen ravintolassa, unohtamatta superhyvää aamiaista – siinä pieni vilaus siitä, mitä me myymme ja tarjoamme asiakkaalle. Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla uusi työkaverimme!

S-ryhmä on tunnettu ja suomalainen hotelli- ja ravintolaoperaattori. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu yli 50 hotellia ja Radisson Blu -ketjuun seitsemän hotellia. Valtakunnallisen majoitusmyynnin puolella Herttoniemessä keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä majoitusvarauksiin.

Haemme MYYNTINEUVOTTELIJOITA valtakunnalliseen majoitusmyyntiin määräaikaisiin työsuhteisiin myymään upeita tuotteitamme. Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse sujuvasti eri kielillä helpottaen asiakkaiden hotellihuoneiden varaamista. Asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä sekä vapaa-ajan että työhön liittyvien matkojen majoitusta varatessaan. Haluat työskennellä puhelimessa, sinulla on kielitaitoa, organisointikykyä, tietoteknisiä osaamista, positiivisuutta ja innokkuutta sekä paineensietokykyä.

Meillä on upeat tuotteet, jotka lähes myyvät itse itsensä. Tarvitsemme kuitenkin innokkaita, uteliaita, reippaita MaRa-alan osaajia (mielellään vielä Contact Center -kokemuksella) auttamaan asiakasta löytämään laajasta valikoimastamme juuri se hänelle tällä kertaa sopivin tuote tai palvelu. Tarjoamme toki kattavan perehdytyksen ja tuen työntekoon ennen kuin pääset näyttämään myyntineuvottelijan kykysi asiakkaillemme ja vahvistamaan omaa ammattitaitoasi.

Työkavereiksi saat joukon rautaisia myyntipalvelun ammattailaisia:

”Parasta työssäni on päästä tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä asiantuntevan, persoonallisen ja henkilökohtaisen palvelun myötä. Tiimimme on tehokas ja sydämellinen. Täällä pidämme toisista huolta, niin työkavereista kuin asiakkaistakin!” Kirsi K

”Tervetuloa mukaan, pääset näköalapaikalta hotelliemme syövereihin, puhumattakaan S-ryhmän kattavista henkilökunta eduista!” Lotta S

”Yli 8 vuotta sitten tulin taloon kesätöihin ja täällä olen edelleen. Meillä välitetään asiakkaista; työtä tehdään suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Meillä tuetaan, autetaan ja kehitytään. Täällä on hyvä olla!” Riikka K

”Olen aloittanut kuukausi sitten työni myyntipalvelussa ja nykyään töihin lähtiessäni minulla on valmiiksi jo hymy huulilla! Täällä ollaan ihmisiä ihmisille, tuetaan toisiamme. Sinusta ja hyvinvoinnistasi välitetään! On hienoa saada olla osa tätä porukkaa.” Lotta L

”Tykkään työskennellä täällä S-ryhmän hotellien myyntipalvelussa, koska meillä saan toteuttaa omaa persoonaani asiakaspalvelussa. Paras palkinto on tyytyväiset asiakkaat, sekä mahtava ja toisia tukeva työympäristö.” Minna K

• Palkkauksessa noudatamme MaRa TES:iä. Lisäksi meidän työntekijänämme saat heti käytettäviksi myös S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

• Työ on kokoaikaista vuorotyötä, joka sijoittuu arkipäiviin kello 8–20 väliseen aikaan, työvuoroja on ajoittain myös viikonloppuisin.

• Työsuhteet solmimme porrastetusti marras-joulukuun 2018 aikana. Työsuhteet kestävät vähintään elokuun 2019 loppuun saakka.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa! Täytä oheinen hakemus viimeistään 18.11.2018 ja kerro mielenkiinnostasi myyntineuvottelijan tehtävää kohtaan. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä käynnistämme työhaastatteluita jo hakuaikana. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

www.sokoshotels.fi
www.radissonblu.fi

Asiakaspalvelupäällikkö Eerika Viinikka antaa tehtävästä lisätietoja numerossa 050 388 3774 perjantaina 26.10.2018 klo 14.00 – 15.00 ja tiistaina 30.10.2018 klo 10.00 – 11.00.