(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Accountor Finago

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 1.400 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 120.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Esittely

Haemme menestyvään ja kasvavaan joukkoomme tuloshakuista ja innostunutta

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Työtehtäviisi kuuluu Procountor ja Tikon taloushallinto-ohjelmistojen aktiivinen myyntityö yritysasiakkaille.

Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työtä on perehdytyksen jälkeen mahdollista tehdä etänä riippumatta asuinpaikastasi.

Työtehtävät

Työpäiväsi koostuu muun muassa potentiaalisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaamisesta sekä tarjousten ja sopimusten laatimisesta. Vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan tarjouksen teosta ja tarvekartoituksesta aina sopimuksen tekemiseen asti. Työ tapahtuu ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla, mutta sisältää mahdollisuuden myös asiakaskäynteihin. Kuulut kuuden hengen Yritysmyynnin tiimiin ja teet yhteistyötä myös yrityksen muiden myyntitiimien ja asiantuntijoiden kanssa.

Edellytykset

Etsimme myynnin ja asiakkaiden parissa viihtyvää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä sekä aktiivista tuloksentekijää. Voit olla kokeneempi työntekijä tai vasta esimerkiksi myyntiurasi alussa oleva henkilö. Arvostamme kokemusta työskentelystä asiakkaiden parissa, esimerkiksi kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Taloushallinnon tuntemus sekä englannin ja ruotsin kielen taito ovat hakijalle eduksi.

Ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta uuden oppimista kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja ja myyntihenkisyyttä.

Edut

Miksi Finagolle töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Tavoitteenamme on siis olla alan halutuin työnantaja! Lue lisää meistä sekä siitä, mikä taloushallinnon ohjelmistotalossa vetää puoleensa täältä!

Lisätiedot

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi.

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna.majava@poolia.fi, p. 040 7791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste