(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Kiinnostaako sinua myyntityö hyvien tuotteiden ja mukavien työkaverien parissa? Tule mukaan tavoitteelliseen porukkaamme.

Haemme myyntineuvottelijoita seuraaville paikkakunnille:

Helsinki, Tampere, Nokia, Sastamala, Kauhajoki, Lapua, Seinäjoki, Alavus, Jyväskylä ja Saarijärvi

Tule meille myyntineuvottelijaksi. Odotamme sinulta rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä, hyvää suomen kieltä sekä ennakkoluulotonta asennetta myynnin tekemiseen. Koulutamme ja valmennamme sinua koko työurasi ajan. Käytössämme on oma asiakasrekisteri ja meille räätälöity tietokonejärjestelmä.

Tavoitamme viikoittain miljoonia suomalaisia. Lehtiemme lukijoista yli 80 % haluaa lehtensä edelleen kotiin kannettuna. Nyt valikoimassamme on 25 lehteä, esimerkiksi Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Kotivinkki, Tuulilasi ja Voi Hyvin.

Puhumalla paras palkka!

Palkkatakuu on 11,36 euroa/tunti työsuhteesi alusta lähtien. Osan palkastasi saat erilaisina bonuksina, joihin jokainen tekemäsi tilaus vaikuttaa, ylärajaa ei ole. Palkka kokoaikaisena on keskimäärin 2500 euroa/kk.

Työaikasi on maanantaista perjantaihin kuusi tuntia päivässä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä lauantaisin lisätöitä, joilla nostat palkkaasi nopeasti. Tarkemmat työajat voit sopia esimiehesi kanssa.

Olemme Suomen innostavimpien työpaikkojen joukossa kärkipäässä (Corporate Spirit 2018). Meillä on korkein AAA-luokitus työnantajana ja meillä viihdytään pitkään.

INNOSTU JA ONNISTU!

OTA YHTEYTTÄ:

Soita tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse: A-lehdet Oy, Miika Suntinen, p. 050 414 4440, miika.suntinen@a-lehdet.fi tai hae meille töihin:

www.a-lehdet.fi/myyntineuvottelija  

www.facebook.com/omatmyyntitoimistot