(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Otis Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme nyt

MYYNTINEUVOTTELIJAA SEINÄJOEN JA VAASAN ALUEELLE

Maailman suurin hissiyhtiö OTIS tarjoaa rohkean myyntiasenteen omaavalle mahdollisuuden kasvaa niin uusien kuin huolto- ja modernisaatiotuotteiden myynnin ammattilaiseksi.

OTIS on alansa suunnannäyttäjä sekä turvallisuuden että innovaatioiden osalta. Kattavan perehdytyksen avulla varmistamme yhdessä, että voit ammattitaidolla vastata itsenäisesti alueesi liiketoiminnan kehittämisestä tarjoamiemme haasteiden mukaisesti.

Olemme monikansallinen yritys, ja toivomme sinulta kykyä hoitaa asiat niin englannin kielellä. Innostuminen mahdollisuuksista sekä luotto omaan, itsenäiseen tekemiseen, ovat yrityksessämme ensiarvoisen tärkeitä kulmakiviä menestyksemme valtatiellä. Huomioimme onnistumiset ja tahdomme huipputiimiimme henkilön, jolla on kokemusta epäonnistumisista, niiden kääntämisestä voitoiksi, sekä periksi antamattomasta asenteesta.

Odotamme kuulevamme sinusta ja vahvuuksistasi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 21.10.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@otis.com.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa myyntijohtaja Ville Valtonen, tel. +358 400 197 157