(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Communicare Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Communicare Finland Oy on vuonna 2011 perustettu Contact Center -palveluita tarjoava yritys. Yrityksen perustajilla on alalta yli 50 vuoden ja yli 3500 myynti- ja asiakaspalveluprojektin käytännönkokemus lukuisilta toimialoilta, BtoB- sekä BtoC -sektoreilta. Communicare toimii 11 eri paikkakunnalla ja yritys on ASML:n hyväksymä Reilu Työnantaja.

Haemme asiakkaallemme Communicare Finland Oy:lle suorarekrytointina myyntineuvottelijoita monipuolisiin myynnin ja markkinoinnin toimeksiantoihin.

Tämä on työ, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun mestariksi. Toivomme hakijoilta sanavalmiutta sekä motivoitunutta asennetta. Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toivomme sinulta kykyä kartoittaa asiakkaan tarpeita, myyntihenkisyyttä ja asiakaspalvelutaitoa, hyvää paineensietokykyä, sitoutumista tuloshakuiseen työskentelyyn, iloista ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, sujuvaa suomenkielen taitoa ja kohtuullisia atk-taitoja.

Tarjoamme sinulle mukavan ja nuorekkaan työilmapiirin, vankan asiakaspohjan, kannustavan palkkauksen (pohja+provisio), kattavan ja monipuolisen koulutuksen sekä laadukkaat työkalut. Työtä on tarjolla päivävuorossa kokoaikaisesti tai iltavuorossa osa-aikaisesti. Iltavuoro soveltuu siis mainiosti esim. opiskelijoille!

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta!