(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

S-ryhmä on Suomen yksi suurimmista ja tunnetuin hotelli- ja ravintolaoperaattori. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu yli 50 hotellia ja Radisson Blu -ketjuun 7 hotellia. Ravintoloita S-ryhmässä on yli 700.

SOK Matkailukaupan ketjuohjauksen pääkaupunkiseudun myyntipalvelu toimii Herttoniemessä, josta teemme ryhmämajoitus-, kokous- ja ravintolavarauksia kaikkiin pääkaupunkiseudun Sokos hotelleihin ja Radisson Blu hotelleihin sekä osin myös HOK-Elannon ravintoloihin. Samoissa tiloissa toimii myös valtakunnallinen myyntipalvelu, josta tehdään yksittäisiä huonevarauksia kaikkiin S-ryhmän hotelleihin.

Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi pääkaupunkiseudun myyntipalveluun eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin osa- ja kokoaikaisia myyntineuvottelijoita.

Jos sinulla on sisäistä innokkuutta puhelimessa tapahtuvaan myyntityötä kohtaan sekä omaat kokous- ja ravintolatoimintojen tai vastaanoton tuntemuksen, saatat olla etsimämme myyntihenkilö. Työn sisältö rakentuu ryhmä-, ravintola- ja kokousvarauksien hoitamisesta annettuja toimintaperiaatteita noudattaen, kuitenkin itsenäisesti aktiivista puhelinmyyntityötä tehden.

Menestyminen työssä edellyttää:

- positiivista ja aktiivista asennetta myyntityötä kohtaan (myös ulosmyyntiä)
- majoitus- ja/tai ravitsemisalan kokemusta
- hyvää organisointikykyä omassa työssä
- tiimityöskentelytaitoja
- asiakaspalvelutaitoa ja sujuvaa kommunikointitaitoa
- joustavuutta ja positiivista asennetta
- oma-aloitteista otetta työhön
- erinomaista paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- tehtävään soveltuvaa kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti).
- tietojenkäsittelytaitoja
- varausjärjestelmien (Opera PMS & Hessu) mahdollinen tuntemus on ehdottomasti etu

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työskentely-ympäristön toimialan parhaimpien osaajien joukossa sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Työ alkaa viimeistään joulukuussa 2018. Palkkaus MaRa TESin mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja haluat olla mukana varmistamassa S-ryhmän pääkaupunkiseudun hotellien myyntitavoitteiden toteutumisen, laitathan hakemuksesi ja CV:n oheisen linkin kautta 21.10. mennessä.
Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Mahdolliset lisäkysymykset: Ma-Pe klo 9-16 Kaarina Majander puh. 050 388 3925.