(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Mastermark

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Myyntineuvottelija

 

Haluatko päästä edustamaan laadukkaita huippubrändejä ja Suomen kiinnostavinta liikelahjavalikoimaa? Tule Mastermarkin myyntitiimiin menestymään!

Haemme huipputiimiimme vahvistuksia Tampereelle, Poriin, Raumalle, Rovaniemelle, Jyväskylään, Espooseen, Mikkeliin ja Kotkaan!

Tehtävässä kontaktoit yritysasiakkaita, tapaat heidät ja tarjoat ratkaisuja heidän liikelahjatarpeisiinsa laadukkaalla valikoimallamme ja innovatiivisilla tuotekonsepteillamme. Merkkituotteisiimme kuuluvat muun muassa Eva Solo, Victorinox, Moleskine, Magisso, Thermos ja Muurla. Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme ja toimintamalleihimme. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyiset ja haluttavat tuotteet
  • jatkuvasti uudistuvan tuotevalikoiman
  • valmiin, toimivan palveluratkaisun
  • mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • kattavan koulutuksen
  • kunnon korvauksen tehdystä työstä

 

Odotamme, että sinulla on oikea asenne myyntityöhön. Suuntaat toimintaasi itseohjautuvasti kohti annettuja tavoitteita. Tähtäät pitkäaikaiseen suhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet tulosvastuullinen ja aktiivinen. Kykenet suunnittelemaan ja hallitsemaan omaa tekemistäsi. Sinulla on luontaista kiinnostusta alaa kohtaan ja haluat jatkuvasti kehittyä paremmaksi myyjäksi. Voit olla myynnin rautainen ammattilainen tai sellaiseksi haluava – oikea asenne ratkaisee.

Tutustu meihin osoitteessa: www.mastermark.fi

 

Lisätietoja

Myyntijohtaja Sami Salonen

040 588 7301, sami.salonen@mastermark.fi

 

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen sami.salonen@mastermark.fi 11.8.2018 mennessä. Hae jo tänään, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.