(Poistunut julkaisusta)

MYYNTINEUVOTTELIJA
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Onko Sinulla palava halu kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi, tai haluatko päivittää nykyisen myyntityösi parempipalkkaiseen työtehtävään?

Tarjoamme Sinulle pysyvän 1700 € kuukausipalkan, jonka avulla voit kehittyä kohti suurempia ansiotuloja alan parhaimpien myyntiprovisioiden ansiosta.

Tule SINÄKIN työkaveriksi menestyvään ja rentoon joukkoomme, jonka inspiroiva työilmapiiri ja ylivertaiset tuotteet palkitsevat tekijämme myynnin ammattilaisen ansiotuloilla.

Medialuotsi on yksi kasvavimmista digitaaliseen markkinointiin erikoistuneista yrityksistä Suomessa. Työllistämme jo lähes 100 henkilöä Helsingin, Tampereen ja Turun myyntikonttoreilla.

Tällä hetkellä HAEMME myyntihenkisiä ja hyvistä ansiotuloista kiinnostuneita MYYNTINEUVOTTELIJOITA yritysmyynnin pariin!

Tarjoat yritysasiakkaille puhelimitse digitaalisia markkinointiratkaisuja Suomen tunnetuimmilla verkkosivustoilla. Tuoteportfolioosi kuuluvat Google hakusanamarkkinointi (google.fi), Google Display-mainonta, Remarketing sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Myyntisalkkuusi kuuluvat myös kotisivut, verkkokaupat, GDPR- ja Chat-pikaviestiratkaisut sekä artikkelipohjainen natiivimainontaa MTV:n ja Bauermedian verkkomedioihin.

Tarjontamme yrityksille on ainutlaatuinen, joka varmistaa Sinun myyntimenestymisesi hyvien ansiotulojen kera. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Olet hakemamme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavista kriteereistämme:

  • Olet sosiaalinen, oppimishaluinen ja ahkera saavuttaaksesi hyvät ansiotulot.
  • Sitoudut yrityksen antamiin tavoitteisiin ja pidät antamasi lupaukset.
  • Osaat asettaa sanasi oikein ja luontaisilla vuorovaikutustaidoillasi sekä positiivisella asenteellasi sinulla on kyky kommunikoida luontevasti asiakkaiden kanssa.
  • Ja määrätietoinen myyntihenkisyytesi vie neuvotteluprosessin lopulliseen ostopäätökseen yritysasiakkaidesi kanssa.

Emme edellytä hakijalta aikaisempaa myyntikokemusta. Arvostamme toki aikaisempaa myyntikokemusta, jonka katsomme eduksesi. Koulutamme valitut henkilöt tulevaan työtehtävään. Ammattitaitoiset myyntikouluttajamme ovat aina tukenasi kohti myyntimenestymistäsi!

Meille tärkeätä on luoda henkilöstöllemme viihtyisä ja kannustava ilmapiiri. Myyjät ovat yrityksemme voimavara ja sen olemme huomioineet myös kuukausipalkassa ja avokätisissä myyntiprovisioissa. Kokonaispalkkaus muodostuu pysyvästä 1700 € kuukausipalkasta ja myyntiprovisioista.

Tarjoamme työntekijöillemme ylivertaiset tuotteet, kulttuuri- ja liikuntasetelit, ilmaisen kuntosaliedun, mukavan työilmapiirin rehtien ja tukevien työkavereiden kera sekä toimitilat keskeisillä sijainneilla kaupunkien sykkeessä.

Voit tutustua tarjoamaamme myyntitehtävään myös kotisivuillamme olevan linkin kautta.
www.medialuotsi.fi/tule-toihin/yritysmyyja

Katso myös hauska rekrytointivideomme!
https://www.youtube.com/watch?v=wKjGWdMs6so

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla viimeistään 04.09.2018 mennessä:

HELSINKI:

info@medialuotsi.fi

HÄMEENLINNA:

rekry@medialuotsi.fi

TAMPERE:

hakemus@medialuotsi.fi

TURKU:

rekrytointi@medialuotsi.fi