(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme Palmian ravintolapalveluihin aktiivista ja osaavaa myyntineuvottelijaa Kallion korttelin kokous- ja kongressikeskukseen. Kallion korttelissa on monipuolinen valikoima kokous- ja tapahtumatiloja, lounas- ja tilausravintola sekä kahvila.

Myyntineuvottelijana vastaat nimetyistä asiakkuuksista, etsit aktiivisesti uusia asiakkaita ja avustat markkinoinnin tehtävissä. Teet tarjouksia, esittelet tilojamme ja etsit aina oikeat ratkaisut asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä, asiakaspalvelu vastaanotossamme sekä kiireapu ravintolassa.

Sinulla on kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja viihdyt asiakaskohtaamisissa niin puhelimessa kuin kasvokkain. Edellytämme kokemusta ravintola-alasta, kokous- ja tapahtumamyynnistä, digitaalisesta markkinoinnista ja kaupallisesta koulutuksesta.
Tehtävässämme osaamisesi pääsee esille ja muokkautuu myös vahvuuksiesi mukaan.

Löytyykö sinulla oikea positiivinen asenne sekä aito kiinnostus ja into myyntityöhön? Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn? Juuri sinä voisit uusi myyntineuvottelijamme!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.8.2018. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana sopivia ehdokkaita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit ja hyvät työsuhde-edut.

Ennen aloitusta on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse joko 9.-13.7. tai 6.-10.8. osoitteesta paivi.hjelm@palmia.fi.