(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Myyntineuvottelijaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja markkinointi. Osallistut asuntojen vuokraukseen liittyvään asiakaspalveluun ja asuntojen tarkastukset sekä esittelyt kuuluvat myös työtehtäviisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa sekä kykyä ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa. Arvomme ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa ovat sinulle luontaisia! Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä mahdollisuutta tarvittaessa työskennellä iltaisin. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon!

Olet osa 7 hengen iloista Hämeenlinnan Lumo-kotikeskuksen myynnin tiimiä! Toinen tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva sekä toinen tehtävä määräaikainen 1.9.-31.12.2018 ajalle. Kerro hakemuksessasi kiinnostuksesi jompaakumpaa tai kumpaakin tehtävää kohtaan. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Birger Jaarlin katu 13, 13100 Hämeenlinna.


Onnistumistasi tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkinto

• luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa

• hyvää markkinointiosaamista ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa

• hyvää englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa 4.7.-13.7.18  aluepäällikkö Jarkko Ollikainen, p.+358443110154 tai jarkko.ollikainen@lumo.fi

Hae meille viimeistään 1.8.2018!