(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

S-ryhmä on Suomen suurin ja tunnetuin hotelli- ja ravintolaoperaattori. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu yli 50 hotellia ja Radisson Blu -ketjuun 7 hotellia. Ravintoloita S-ryhmässä
on yli 700.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen myyntipalvelu toimii Herttoniemessä. Pääkaupunkiseudun myyntipalvelun puolella keskitymme ryhmämajoitus-, kokous- ja ravintola-varauksiin, joita teemme kaikkiin pääkaupunkiseudun Sokos hotelleihin ja Radisson Blu hotelleihin sekä osin myös HOK-Elannon ravintoloihin. Samoissa tiloissa toimii myös valtakunnallinen myyntipalvelu, josta tehdään yksittäisiä huonevarauksia kaikkiin S-ryhmän hotelleihin.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen myyntipalvelu hakee

MYYNTINEUVOTTELIJOITA pääkaupunkiseudun myyntipalveluun määräaikaisiin työsuhteisiin osa- ja kokoaikaisia myyntineuvottelijoita.

Jos sinulla on sisäistä innokkuutta puhelimessa tapahtuvaa myyntityötä kohtaan sekä omaat kokous- ja ravintolatoimintojen tai vastaanoton tuntemuksen, saatat olla etsimämme myyntihenkilö. Työn sisältö rakentuu ryhmä-, ravintola- ja kokousvarauksien hoitamisesta annettuja toimintaperiaatteita noudattaen, kuitenkin itsenäisesti aktiivista puhelinmyyntityötä tehden.

Menestyminen työssä edellyttää:
- majoitus- ja/tai ravitsemisalan kokemusta
- hyvää organisointikykyä omassa työssä
- tiimityöskentelytaitoja
- positiivista ja aktiivista asennetta myyntityötä kohtaan (myös ulosmyyntiä)
- asiakaspalvelutaitoa ja sujuvaa kommunikointitaitoa
- joustavuutta ja positiivista asennetta
- oma-aloitteista otetta työhön
- erinomaista paineen sietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- tehtävään soveltuvaa kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti).
- tietojenkäsittelytaitoja
- varausjärjestelmien (Opera PMS ja Hessu) mahdollinen tuntemus on ehdottomasti etu

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työskentely-ympäristön toimialan parhaimpien osaajien joukossa sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Työ alkaa elokuun puolivälissä. Palkkaus MaRa TESin mukaan. Mikäli kiinnostuit ja haluat olla mukana varmistamassa S-ryhmän pääkaupunkiseudun hotellien myyntitavoitteiden toteutumisen, laitathan hakemuksesi ja CV:n oheisen linkin kautta 20.7. mennessä. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.