(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Myyntineuvottelijaa

 

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja markkinointi. Osallistut asuntojen vuokraukseen liittyvään asiakaspalveluun ja asuntojen tarkastukset sekä esittelyt kuuluvat myös työtehtäviisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa sekä kykyä ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa. Arvomme ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa ovat sinulle luontaisia! Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä mahdollisuutta tarvittaessa työskennellä iltaisin. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon!

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.9.2018 - 23.11.2018. Sijaisen on oltava työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Tarkista TE-palveluista täytätkö työttömän työnhakijan ehdon. Sijaisen tulee täyttää lisäksi jokin seuraavista: a) Henkilö joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai b) Alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai c) Henkilö joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Olet osa 6 hengen iloista Tampereen Lumo-kotikeskuksen myynnin tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Kyllikinkatu 15, 33500 Tampere.

 

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkinto

• luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa

• hyvää markkinointiosaamista ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa

• hyvää englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa 22.7.2018 saakka aluepäällikkö Kirsi Tuomisto 040 041 4433.

Hae meille viimeistään 27.7.2018 mennessä!