(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Myyntineuvottelijana myyt tuotteitamme puhelimitse vähittäiskauppa- ja horeca-asiakkaillemme. Käsittelet saapuvia puheluita ja sähköposteja huolehtien, että asiakasta palvellaan viipymättä. Työ on monipuolista ja vaativaa myyntityötä. Huolehdit myös sovitut valikoima-/kampanjamäärät myyntitilauksina järjestelmään sekä vastaanotat ja käsittelet tarvittaessa asiakkaidemme reklamaatioita. Teet yhteistyötä kentällä toimivien aluepäälliköidemme kanssa.

Raportointi:

Raportoit tehtävässäsi asiakaspalvelutiimin esimiehelle

Odotamme sinulta:

  • Valmiutta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Itsenäistä ja aktiivista työotetta
  • Hyviä IT-taitoja
  • Aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä tai vastaavien sovellusten käytöstä

Sinä voit odottaa meiltä:

  • Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana

Työtehtävän yhteishenkilö: Helinä Keskinen
Yhteydenotot: Sähköpostitse, helina.keskinen@hkscan.com
Tutustu verkkosivustoomme: https://www.hkscan.com/fi/etusivu

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja

HR Manager Tarja Laine, tarja.laine@hkscan.com ajalla 28.6 - 6.7.2018

HR Manager Sari Poutanen, sari.poutanen@hkscan.com ajalla 9-7- 15.7.2018

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 15.07.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekry.hk@hkscan.com