(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Kaleva Mediat

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2018

Haemme Yrityspalveluihin B2B-myyntiin asiakasvastuullista

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Tehtäväsi on myydä sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme Pyhäjokiseudun alueella kokonaisvaltaisia markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuja, jotka koostuvat painetusta ja digitaalisesta mediasta sekä sisältö- ja videotuotannosta.

Haluat tehdä hyvää tulosta ja rakennat asiakkaillesi tehokkaita mainosratkaisuja hyödyntäen Kalevan eri medioita. Olet vakuuttava esiintyjä ja kykenet keskustelemaan liiketoiminnan haasteista asiakasyritystesi päättäjien kanssa. Toimit itsenäisesti ja motivoidut uuden oppimisesta, aktiivisesta asiakastyöstä sekä haasteellisista tavoitteista, mutta siedät myös rutiineja. Sinulla on vahvoja näyttöjä menestyksekkäästä B2B–myynnistä tai tiedät olevasi tulevaisuuden huippumyyjä.

Arvostamme media-alan ja digitaalisen markkinoinnin kokemusta. Tehtävä edellyttää, että käytössäsi on oma auto. Toimipaikkasi sijainti on joko Oulaisissa tai Raahessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen vakituisen työn arvostetussa yrityksessä sekä nuorekkaassa ja menestyvässä mediatalossa.

Jätä hakemuksesi 25.6.2018 mennessä: kalevakonserni.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.6. klo 9 – 12
Susanna Kaikkonen, 040 529 5865 tai
susanna.kaikkonen@kaleva.fi