(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Myyntineuvottelijana myyt tuotteitamme puhelimitse vähittäiskauppa- ja horeca-asiakkaillemme. Käsittelet saapuvia puheluita ja sähköposteja huolehtien, että asiakasta palvellaan viipymättä. Työ on monipuolista ja vaativaa myyntityötä. Huolehdit myös sovitut valikoima-/kampanjamäärät myyntitilauksina järjestelmään sekä vastaanotat ja käsittelet tarvittaessa asiakkaidemme reklamaatioita. Teet yhteistyötä kentällä toimivien aluepäälliköidemme kanssa.

Raportointi:

Taina Selin Team Leader, Customer & Consumer Service

Odotamme sinulta:

Tehtävien hoitaminen edellyttää valmiutta tavoitteelliseen myyntityöhön sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta. Tarvitset työssäsi hyviä it-taitoja sekä aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien tai vastaavien sovellusten käytöstä.

Tehtävissä hakijoiden eduksi katsomme kokemuksen myyntityöstä sekä kyvyn hoitaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana
Työtehtävän yhteyshenkilö(t): Helinä Keskinen Director, Customer & Consumer Service (0405597255)
Yhteydenotot: 15.5. ja 16.5. klo 8-9.
Tehtävästä voi tiedustella myös sähköpostitse helina.keskinen@hkscan.com
Tutustu verkkosivustoomme: https://www.hkscan.com/fi/etusivu

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja
Sari Poutanen, HR Manager
Email: sari.poutanen@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 20.5.2018 sähköpostitse osoitteeseen recruitment@hkscan.com