(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Lassila & Tikanoja – Kulutusyhteiskunnasta kierrätysyhteiskuntaan
Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. Tule mukaan tekemään muutosta!

Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa: www.lassila-tikanoja.fi

MYYNTINEUVOTTELIJA – VAASA – SEINÄJOKI

Haemme nyt ympäristöpalveluiden myyntitiimiin energistä ja aikaansaavaa MYYNTINEUVOTTELIJAA vastaamaan uusasiakashankinnasta sekä asiakassuhteiden hoitamisesta

Tehtävänkuva & vastuualueet:
Ympäristöpalveluiden myyntineuvottelijana ensisijainen päätehtäväsi on kontaktoida oman alueesi potentiaalisia yritysasiakkaita ja osallistua määriteltyihin myyntiprojekteihin. Tehtävässäsi myyt yrityksille jätehuoltopalveluita sekä näihin palveluihin liittyviä tuotteita, kuten keräysvälineitä ja jätehuollon teknisiä laiteratkaisuja. Raportoit viikoittain suoraan alueen Myyntipäällikölle, joka toimii myös esimiehenäsi. Tuleva työpisteesi sijaitsee Mustasaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Myyntineuvottelijan tehtävänkuva edellyttää matkustusvalmiutta omalla myyntialueella.

Sinulta löytyy myynnillinen ja päämäärätietoinen ote työhön, lisäksi omaat erityisen hyvät organisointitaidot. Olet työskentelyotteeltasi aktiivinen ja haluat saavuttaa asetetut myyntitavoitteet. Sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot – halu tehdä myyntityötä sekä puhelimitse että kasvotusten.

L&T tarjoaa Sinulle:
* Huippupaikan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
* Monipuolisen tehtävänkuvan sekä kilpailukykyiset palvelut ja tuotteet myytäväksesi
* Ammattitaitoisen esimiehen ja tiimin tuen päivittäiseen tekemiseen
* Perehdytyksen sekä myytäviin palveluihin että organisaatioon
* Kannustavan palkkausmallin (kiinteä + provisio) + muut edut

L&T odottaa Sinulta:
* Aiempaa kokemusta menestyksekkäästä B2B-myyntityöstä
* Aitoa paloa sekä motivaatiota onnistua ja menestyä juuri myyntityössä
* Vahvoja vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
* Hyviä IT-taitoja ja aiempaa kokemusta aktiivisesta CRM:n käytöstä
* Suomen kielen lisäksi pärjäät myös toisella kotimaisella (suullinen ja kirjallinen)
* Kiinnostusta ympäristöalaa kohtaan

Oletko Sinä etsimämme huippu, haluat tulevaisuudessa työskennellä juuri L&T:lla ja innostuit Myyntineuvottelijan tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 18.2.2018 mennessä osoitteeseen: elina@helmitehdas.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Lähdetie +358 50 575 8377tai elina@helmitehdas.fi.
Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2018.