(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Tehtävän nykyisen haltijan siirtyessä yrityksen sisällä uuteen tehtävään, etsimme Myynti- ja tuotehallintayksikköön Helsinkiin

Myyntineuvottelijaa

Tehtävänäsi on vastata Pääkaupunkiseudun alueella isännöintitoiminnan uusasiakashankinnasta asunto-osakeyhtiöiden osalta yhteistyössä alueen toimistojen kanssa. Jalkautat uusasiakashankinnan osalta sovitut toimintamallit ja valvot niiden toteutumista. Toimit yhteyshenkilönä asunto-osakeyhtiöiden hallitusten edustajiin ja olet vastuussa muun muassa raportointikäytäntöjen toimivuudesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta olet valmis liikkumaan asiakastyössä Pääkaupunkiseudulla.

Olet vahvasti asiakaskeskeinen ja palveluhenkinen tekijä. Toimit luontevasti ja vakuuttavasti neuvottelutilanteissa. Tehtävässä tarvitaan määrätietoista otetta tekemiseen, joustavuutta sekä paineensietokykyä, sillä työtäsi rytmittävät toisinaan tiukatkin aikataulut. Oma aktiivisuutesi kohdehankinnassa eri hankintakanavista on työtehtävän keskeinen perustekijä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa esim. kaupallista tai teknistä koulutustaustaa sekä kokemusta uusasiakashankinnasta mielellään kiinteistötoimialalla tai kokemusta hallitustyöskentelystä asunto-osakeyhtiössä. Alan ammattitutkinto (LKV, LVV, IAT) tai muu alan koulutus on tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä todellisen kehittymismahdollisuuden isännöintitoimialalla osana asiantuntevaa organisaatiota. Pääset mukaan sekä toiminnan kehittämiseen että käytännön tekemiseen. 

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa liiketoimintajohtaja Timo Aarvala numerossa
040 596 5973, pe 9.2.2018 klo 14.00-15.00. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 15.2.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7d5b925d.