(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Suomen Asiakastieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

RATKAISUMYYNTIKYKYINEN MYYNTINEUVOTTELIJA

Oletko sinä digimaailmassa viihtyvä henkilö, joka haluaa mahdollistaa asiakkaille parhaat päätökset helposti?

Me Asiakastiedolla luomme aikaa säästäviä, manuaalista työtä vähentäviä ja tiedon saamista nopeuttavia ratkaisuja asiakasyrityksillemme ja räätälöimme ne aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin sopiviksi. Toimialamme muutoksen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien myötä meillä on nyt tarjota yhä kiehtovampia työtehtäviä digitalisaation tekijöille. Etsimme Helsinkiin aktiivista myyntineuvottelijaa, joka haluaa työskennellä asiakkaille aidosti hyödyllisten tuotteiden parissa.

TEHTÄVÄSI JA TAVOITTEESI

Myyntineuvottelijana teet aktiivista uusasiakashankintaa eri digikanavien kautta ja ratkot yrityspäättäjien kanssa luoton- ja riskienhallintaan, myyntiin ja markkinointiin sekä muuhun liiketoimintaan liittyviä haasteita.

Toivomme, että ensimmäisen Asiakastieto-vuotesi aikana

  • Opit jatkuvasti lisää laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme
  • Onnistut näyttämään kyntesi aktiivisella uusasiakashankinnalla ja tehokkaalla tarvekartoituksella
  • Osaat tunnistaa mahdollisuudet ja ratkaista asiakkaidemme haasteet

MYYNTIRYHMÄ

Jokaiselta meiltä löytyy vähän erilaista osaamista ja osa onkin viihtynyt Asiakastiedolla jo pitkään. Myyntineuvottelijamme käyvät keskusteluja puhelimitse ja sopivat verkkotapaamisia nykyaikaisia työkaluja apuna käyttäen. Myyntimme on ratkaisukeskeistä ja asiakaskokemus on meille tärkeä.

VAATIMUKSET

Myyntineuvottelijan tehtävään parhaat eväät antaa kokemus ratkaisumyynnistä sekä ymmärrys yritysten talousprosesseista tai myynnin ja markkinoinnin palveluista. Saat nopeasti kiinni asiakkaidemme liiketoiminnasta ja ymmärrät, minkälaisia hyötyjä asiakas saa palveluidemme avulla. Taidat myyntityön itsenäisesti, mutta osaat myös hyödyntää yhteistyötä tiimin ja talomme muiden asiantuntijoiden kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseen.

Tärkeintä kuitenkin on, että tunnistat itsesi näistä:

  • Myyntitaitosi ovat lyömättömät ja ratkot asiakkaiden ongelmia aina liiketoimintalähtöisesti
  • Tunnet talousmaailmaa sen verran, että puhut samaa kieltä päättäjien kanssa
  • Sinulla on asenne kohdillaan
  • Englannin- ja ruotsinkielentaito on eduksi

MIKSI ASIAKASTIETO

Olemme uudistamassa koko toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Osaamistasi päivitetään jatkuvasti, sillä koulutus ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että harrasteiden parissa aktiivisen Pelinrakentajat-porukkamme organisoimana. Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin. Uudet, modernit toimitilamme Kalasatamassa tukevat uusia työn tekemisen tapojamme.

HAKUOHJEET

Jos jäit vielä kaipaamaan tarkempia tietoja tehtävästä tai Asiakastiedosta työpaikkana, myyntipäällikkö Simo Juntunen vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse puh. 044 0274806 keskiviikkona 14.2. klo 9-11 tai sähköpostitse simo.juntunen@asiakastieto.fi. Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla olevasta linkistä 20.2.2018 mennessä.