(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija
Momentos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Vuoden 2018 parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa!

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö 2018-kampanjassa ja laitamme nyt jakoon ensimmäiset kesätyöpaikat 8 kpl.

Työtehtävänäsi on neuvotella suomalaisille kuluttajille huomattavasti edullisempi ja ympäristöystävällisempi sähkösopimus. Toimittamamme sähkö tuotetaan aina uusiutuvilla energianlähteillä ja aina markkinoiden fiksuimpaan hintaan.

Lisäksi katsomme tulevaisuuteen. Haluamme, että asiakkaamme hyötyvät tekniikan kehittymisestä ja energia-alan uutuuksista. Siksi kuljemme kehityksen etujoukoissa ja kehitämme sekä palvelujamme että hinnoitteluamme aina kun se on mahdollista. Tärkeintä on näyttää asiakkaalle, että myymme jotain halvemmalla, mistä hän maksaa tällä hetkellä enemmän. Käytännössä hän vain päivittää sopimuksensa meille ja ostaa sinulta säästöä.

Työntekijänä emme edellytä sinulta muuta kuin positiivista asennetta sekä palavaa halua tehdä tulosta. Voit olla jo kokenut kehäkettu tai vasta alalle pyrkivä tuleva myynnin ammattilainen! 


Tarjoamme sinulle yrityksen täyden tuen, jotta onnistut varmasti. Kokeneet sekä ammattitaitoiset esimiehet, Kuopion parhaat työkaverit sekä tietenkin kannustavan palkkauksen (pohja + provisio), jotta myös viihdyt meillä mahdollisesti kesän jälkeenkin! 

Meillä on mahdollista aloittaa jo ennen kesää työskentely esimerkiksi osa-aikaisena, jotta sinulla on tuntuma kesää varten valmiiksi! 
Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ! 

Kun kiinnostuit mahdollisuudesta tienata kesällä ja silti viettää kesäpäivää vielä valoisaan aikaan, niin lähetä avoin hakemus info@momentos.fi tai jätä suoraan hakemus http://www.momentos.fi/haku/