(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija yritysmyyntiin
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Kasvumme jatkuu, haemme

MYYNTINEUVOTTELIJAA Pääkaupunkiseudulle

 

Miltä kuulostaa työtehtävä, jossa sinun menestymisesi on tärkeää, yrityksen toiminta on joustavaa ja sinusta pidetään huolta. Myytävät tuotteet ja palvelu ovat laadukkaita ja asiakkaat mukavia. Oman työn suunnitteluun ja toteuttamiseen pystyt itse aidosti vaikuttamaan.

Olet hyvällä asenteella varustettu tuloksen tekijä tai jo hankkinut kokemusta tuloksellisesta B4B-myynnistä. Omaat vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen työhön. Olet valmis haastamaan itsesi ja kehittymään työsi mukana.

 

Sinun tehtäväsi on ottaa myyntialueesi haltuun, kehität olemassa olevia asiakkuuksia ja rakennat uusia. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja osaat tarjota niitä vastaavat ratkaisut, rakennat uusia ja kehität olemassa olevia asiakkuuksia. Suunnittelet päiväsi itsenäisesti, luotamme siihen, että tähtäät aina erinomaisiin tuloksiin. Asiakaskuntasi koostuu pääkaupunkiseudun alle 100 henkilön yrityksistä, myyntialueesi on Ruoholahti ja Helsingin keskusta.

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen myyntityö luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kansainvälisessä ja innovatiivisessa työympäristössä. Palkkamallimme on kilpailukykyinen ja se koostuu reilusta pohjapalkasta sekä bonuksesta.Saat käyttöösi yrityksen auton. Muista henkilöstöeduista kerromme mielellämme lisää hakuprosessin aikana. Toimipaikkasi on pääkonttorissamme Vantaalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Specialist Heidi Lindberg 010 5001 356, heidi.lindberg(at)lyreco.com tai Sales Manager Kirsi Brusi 0447800243, kirsi.brusi(at)lyreco.com

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 18.2.2019 mennessä.

 

www.lyrecosuomi.fi

Working Together for Tomorrow