(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija yritysmyyntiin
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Tule iloiseen ja rentoon joukkoomme auttamaan yrityksiä tekemään työnsä vielä paremmin, haemme

Myyntineuvottelijaa yritysmyyntiin

Teet itsenäistä myyntityötä kontaktoimalla yrityspäättäjiä puhelimitse. Asiakaskuntasi koostuu pienistä yrityksistä eripuolella Suomea. Aloitat valmiista asiakaskunnasta, jota pääset itse kehittämään, mutta myös uusasiaskashankintaa tehdään koko ajan.

Olet ehkä jo kokenut myyjä ja/tai olet innokas oppimaan puhelinmyynnin salat. Voit olla henkilö, joka kaipaa uutta nostetta omalle uralleen tai alanvaihtaja. Omaat vahvat neuvottelutaidot ja olet luonteva puhelimessa, murteet ovat vain plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kansainvälisessä ja innovatiivisessa työympäristössä. Pääset mukaan tekemisen meininkiin. Olemme vahvassa kasvussa sekä kehitämme jatkuvasti työvälineitä ja –prosesseja emoyhtiömme tukemana. Perehdytyksen jälkeen koulutamme myyjiämme jatkuvasti. Meillä saa kysyä ja ihmetellä! Apua ja tukea saat kollegoiltasi sekä koko organisaatiolta. Palkkamallimme koostuu kunnollisesta pohjapalkasta sekä palkitsevasta bonuksesta. Muista henkilöstöeduista kerromme mielellämme lisää hakuprosessin aikana.

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen myyntityö luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen alueella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- Specialisti Heidi Lindberg 010 5001 356 tai heidi.lindberg(at)lyreco.com.

 

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 23.8.2017 mennessä. https://lyreco.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1?

 

www.lyreco.fi

Ihan kaikkea työpaikalle.

*) Taloustutkimus Oy: Vuosittainen Toimisto –tutkimus