Myyntineuvottelija, Villi Pohjola, Rovaniemi
Villi Pohjola Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Vahvistamme Villi Pohjolan myyntitiimiä Rovaniemellä uudella myyntineuvottelijalla!

Villi Pohjola on yksi Suomen tunnetuimmista luontomatkailubrändeistä, joka toimii Suomessa tällä hetkellä usealla paikkakunnalla tarjoten laaja-alaisesti ohjelma-, majoitus- sekä ravintolapalveluita. Rovaniemi on yrityksen kotikaupunki, lisäksi toimipisteitämme löytyy muun muassa Levillä, Tahkolla, Bomballa, Hailuodossa sekä Helsingissä. Toimitilamme Rovaniemellä sijaitsevat Joulupukin kainalossa Napapiirillä Pajakylässä. Yhtiö on osa Lomarengas –konsernia.

Toteutamme talvikaudella päivittäin aktiviteetteja luontoon lumikengillä, hiihtäen, moottorikelkoilla, huskyvaljakoilla sekä poroilla. Kesäisin ohjelmamme tehdään patikoiden, maastopyörillä, veneillä, kumiveneillä tai vesijeteillä. Järjestämme myös erikoisohjelmia, joista esimerkkinä revontulilennot yksityiskoneella tai pitkät erikoissafarit Norjaan, Ruotsiin ja Venäjälle.

Myyntitiimissämme työtehtäviisi kuuluvat muun muassa ohjelma-, majoitus-, ja ravintolapalveluiden myynti sekä yksityis-, että yritysasiakkaille. Pidät yhteyttä loppukuluttajiin ja kohteiden omistajiin. Käsittelet asiakaspalautteita ja hoidat mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Kommunikoit tarpeen mukaan operointimme kanssa. Meillä pääset myymään ja räätälöimään matkailupaketteja sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaillemme.

Odotamme sinulta:

 • kaupallista taustaa ja kokemusta asiakaspalvelu-, matkailu- ja/tai myyntialalta
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • rauhallista asennetta ja paineensietokykyä kiireen keskellä
 • kykyä ja halua ottaa vastuuta pienessä tiimissämme
 • iloista asennetta ja ammattitaitoista otetta myyntiin
 • nopeaa kykyä omaksua ja oppia uusia asioita
 • kiinnostusta matkailualaa kohtaan
 • tietotekniikan perusteiden hyvää hallintaa

Eduksi katsomme:

 • taidon ja kokemuksen innovatiivisesta ja aktiivisesta myyntityöstä
 • kokemuksen matkanjärjestäjämyynnistä
 • Travius- tai muun varausjärjestelmän osaamisen

Tarjoamme:

Villi Pohjola tarjoaa sinulle Napapiirillä vakituisen ja täysipäiväisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä alan yrityksessä, rennon ja tavoitehakuisen tiimin sekä henkilöläheisen johtamiskulttuurin kanssa. Tämän lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhön ja meidän hyvät työsuhde-edut. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin ja saa tarvittavan avun työnsä tekemisen tueksi. Rovaniemi tarjoaa alueena myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet sekä upeat puitteet nauttia ulkoilusta ja vilkkaan kaupungin elämän. Tarjoamme mahdollisuuden myös kasvattaa vastuitasi.

Mikäli tunnet kuuluvasi tekevään joukkoomme, jätäthän hakemuksesi Baronan hakujärjestelmään viimeistään 15.8.2021 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi ajoissa, koska olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. Toivottu aloitus syksyllä 2021, sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot