Myyntineuvottelija Vattenfallille - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Vattenfall on yksi Euroopan suurimpia sähkön ja lämmön jälleenmyyjiä sekä tuottajia. Suomessa tarjoamme ja kehitämme sekä yksityis- että yritysasiakkaiden muuttuviin tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita.Vattenfallin tavoitteena on olla ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä (Pohjoismaissa vuoteen 2030 mennessä). Keskitymmekin kehittämään asiakaslähtöisiä energiaratkaisuja ja toimittamaan taloudellista tuottoa omistajan odotusten mukaisesti tehokkaan toiminnan ja sitoutuneiden työntekijöiden avulla.
Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Vahvistamme tiimiä ja haemme Vattenfallin myyntitiimiin uutta innokasta myyntineuvottelijaa. Oletpa sitten vastavalmistunut tai kokenut myyjä, tartu tilaisuuteen! 

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 maaliskuun loppuun, sisältäen mahdollisuuden jatkoon.Tarjoamme sinulle viihtyisät ja modernit työskentelytilat Helsingin Pasilassa sekä upean tiimin joka tukee onnistumisissasi. Vattenfall ja Eilakaisla yhteistyössä tarjoavat sinulle jatkuvaan kehittymiseesi panostavan vastuullisen työnantajan, joka tukee myös työhyvinvointiasi.

Tehtäviisi kuuluvat

Työssäsi kontaktoit kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Työ on puhelimitse tapahtuvaa outbound-ratkaisumyyntiä, sisältäen uusmyyntiä sekä lisämyyntiä jo olemassa oleville asiakkaille. Tehtävässä on myös mahdollista päästä osallistumaan myyntitiimin mukana muihinkin myyntiaktiviteetteihin, esimerkiksi messuille. Työajat sijoittuvat joustavasti välille klo: 9-19, mahdollisuus myös lauantaivuoroihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • positiivista asennetta ja innokkuutta tehdä töitä ketterässä työympäristössä
  • intoa kehittyä myyjänä yhteistyössä tiimin kanssa
  • halua kehittyä sähköalan asiantuntijaksi ja laajentaa osaamista
  • itseohjautuvuutta ja organisoitua työskentelyotetta
  • sujuvaa suomen kielen osaamista, ruotsin kielen taito on tehtävässä suuri etu, muttei edellytys
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia, käytössäsi on CRM - järjestelmänä MS Dynamics sekä Dialing soittojärjestelmä  
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Voit myös olla yhteyksissä WhatsAppin kautta 050 575 2701!
Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viipymättä Kaislanet-palveluun. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot