(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Vattenfallille - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Vattenfall on yksi Euroopan suurimpia sähkön ja lämmön jälleenmyyjiä sekä tuottajia. Suomessa yritys tarjoaa ja kehittää sekä yksityis- että yritysasiakkaiden muuttuviin tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita.Vattenfallin tavoitteena on olla ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä (Pohjoismaissa vuoteen 2030 mennessä). Yritys keskittyy kehittämään asiakaslähtöisiä energiaratkaisuja ja toimittamaan taloudellista tuottoa omistajan odotusten mukaisesti tehokkaan toiminnan ja sitoutuneiden työntekijöiden avulla.
Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Vahvistamme tiimiä ja haemme Vattenfallin myyntitiimiin uutta innokasta myyntineuvottelijaa. Oletpa sitten vastavalmistunut tai kokenut myyjä, tartu tilaisuuteen! Tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 huhtikuun loppuun, sisältäen mahdollisuuden jatkoon. Tehtävään saat hyvän, kiinteän kuukausipalkan 2200 € / kk, sekä myyntituloksiin perustuvan kannustavan bonusmallin. Lisäksi tarjoamme viihtyisät ja modernit työskentelytilat Helsingin Pasilassa. Vattenfall ja Eilakaisla yhteistyössä tarjoavat sinulle jatkuvaan kehittymiseesi panostavan vastuullisen työnantajan, joka tukee myös työhyvinvointiasi.

Tehtäviisi kuuluvat

Työssäsi kontaktoit kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Työ on puhelimitse tapahtuvaa outbound-ratkaisumyyntiä, sisältäen uusmyyntiä sekä lisämyyntiä jo olemassa oleville asiakkaille. Tehtävässä on myös mahdollista päästä osallistumaan myyntitiimin mukana muihinkin myyntiaktiviteetteihin, esimerkiksi messuille. Työajat sijoittuvat joustavasti välille klo: 9-19, mahdollisuus myös lauantaivuoroihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • positiivista asennetta ja innokkuutta tehdä töitä ketterässä työympäristössä
  • intoa kehittyä myyjänä yhteistyössä tiimin kanssa
  • halua kehittyä sähköalan asiantuntijaksi ja laajentaa osaamista
  • itseohjautuvuutta ja organisoitua työskentelyotetta
  • sujuvaa suomen kielen osaamista, ruotsin kielen taito on tehtävässä suuri etu, muttei edellytys
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia, käytössäsi on CRM - järjestelmänä MS Dynamics sekä Dialing soittojärjestelmä  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. 030 6090 597/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Voit myös olla yhteyksissä WhatsAppin kautta 050 575 2701!
Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 26.1.2019 mennessä Kaislanet-palveluun. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!