Myyntineuvottelija Vattenfall -tiimiin, Tampereen Toteemi Oy
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Myyjiä Vattenfall-tiimiin, Tampereen Toteemi Oy 

Oletko positiivinen, sanavalmis persoona, jolla on uskallusta tehdä asiakaskontakteja määrätietoisesti? Oletko periksiantamaton ja rohkean asenteen omaava joukkuepelaaja?

Nyt on loistopaikka kehittää myyntitaitoja, oletpa vasta-alkaja tai vanha tekijä. Asenne ratkaisee – siksi haluamme juuri Sinut lisävahvistukseksi Vattenfall -tiimiin! Tehtävänä on myydä puhelimitse hyvän vastaanoton saaneita Vattenfallin sähkösopimuksia kuluttaja-asiakkaille.

 

Tehtävän perustiedot:

Tehtävä on kokoaikainen ja työsopimus sisältää ennalta sovitut tuntimäärät.

Oman työn tulokset näkyvät kuukausiansioissa, jotka Sinun on mahdollista jopa tuplata aktiivisen myyntityösi kautta.

  • Kiinteä, takuuvarma palkka 1450 € / kk  + myyntituloksiin pohjautuva provisio, jossa ansaitset lisää jokaisesta tekemästäsi sähkösopimuksesta.
  • Liikuntasetelit sekä vapaat illat ja viikonloput.
  • Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 9 - 17.

Tulet saamaan kattavan koulutuksen, jatkuvan myyntivalmennuksen, modernit työvälineet ja mahtavat työkaverit. Toteemin viihtyisät työtilat sijaitsevat Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella.

Toteemi on osaava myyntitalo, jossa tehdään kauppaa isolla sydämellä ja yhtenä joukkueena. Menestyksen perustana on vahva osaamisen kulttuuri, joka on seurausta laadukkaasta ja tuloksellisesta myyntityöstä.

Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. 

Innostuitko?

Ole osa menestystarinaa ja laita hakemus! Paikat täytetään mahdollisimman pian.

Työnantajana toimii Rainmaker. Halutessasi kuulla lisää olen puhelinsoiton tai Whatsapp -viestin päässä p. 040 7147991 / Markus, Rainmaker.

Paikkakunta: Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot