(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija (Valkeakoski ja Akaa) REKRYTOINTI
Communicare Finland Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

COMMUNICARE FINLAND OY on vuonna 2011 perustettu, vahvasti kasvava Contact Center -alan yritys. Tyytyväinen asiakas ja hyvän yhteyden luominen ovat yritykselle tärkeää. Communicare Finland Oy on reilu ja luotettava työnantaja, jossa välitetään työntekijöistä. Ammattitaitoinen, iloinen ja energinen tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi!

Etsimme asiakkaallamme monipuolisten tuotteiden myyntiin vakituisiin työsuhteisiin Valkeakoskelle ja Akaaseen

MYYNTINEUVOTTELIJOITA.

Omaatko innostusta myyntityötä kohtaan, B2B- ja/tai B2C-kokemusta, oletko muuten vain huipputyyppi tai vaikkapa kotiäiti/koti-isä, joka haluaa vaihtelua arkeen? Myynnin koulutus on tässä työssä eduksi, mutta tärkeintä olet sinä ihmisenä!

Toivomme hakijoilta iloista asennetta, hyviä tiimityötaitoja, rohkeutta ottaa kontaktia, itseilmaisutaitoa sekä halua tehdä tulosta. Hyvä kuuntelutaito, tavoitehenkinen otteesi ja perustason IT-taidot mahdollistavat työssä onnistumisesi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tehtävääsi, johdon sekä tiimin kannustavan tuen sekä huumorintajuisen ja keskustelevan työyhteisön. Autamme sinua onnistumaan, ja olemme avoimia sekä joustavia.

Työ on vakituinen, kokoaikainen päivätyö. Iltavuoro- tai muu osa-aikatyö on myös mahdollinen. Palkkaus muodostuu kiinteästä tuntipalkasta sekä päiväkohtaisesta bonuksesta henkilökohtaisen suoriutumisesi mukaan. Saat bonuksen aina suoraan tuntipalkkasi päälle, heti ensimmäisestä onnistuneesta myynnistäsi lähtien. Lisäksi käytössä on lisäkannustinjärjestelmä kaikille työntekijöille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käythän täyttämässä pikaisesti hakemuksen osoitteessa www.alenconsulting.fi, niin pääset hakuun mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä HR-konsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.

 ” Give me five!” – aina kun onnistumme.