Myyntineuvottelija vakuutustuotteiden pariin, Tampere tai etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021
Etsitkö uusia haasteita myynnin saralla vai oletko kiinnostunut aloittamaan kaupallisen urasi? Tässä tehtävässä pääset työskentelemään myyjänä vakuutusmyynnin pariin. Mikäli tunnistat itsesi sinnikkääksi ja oma-aloitteiseksi työntekijäksi ja palat halusta päästä kehittymään myynnin todelliseksi ammattilaiseksi, lue alta lisää. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopeasti, joten haethan tehtävää pian.
KUVAUS
Asiakasyrityksemme myyntineuvottelijana pääset työskentelemään osana vakuutustiimiä, jonka kohderyhmänä ovat uudet asiakkaat. Tämä tehtävä sopii sinulle, mikäli koet innostusta myyntiin ja erilaisiin asiakaskohtaamisiin sekä arvostat säännöllisiä toimistotyöaikoja arkisin. Halutessasi voit myös työskennellä lauantaisin. Työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla, joten aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä ei vaadita. Tärkeintä on aktiivinen ja periksiantamaton asenne!

Tarjoamme


* Turvallisen ja tasaisen työarjen, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi
* Kattavan perehdytyksen, tukea, koulutusta ja jatkuvaa valmennusta
* Kannustavan palkkauksen, joka koostuu kuukausipalkasta + provisiosta

TYÖNKUVA
Pääset työskentelemään osana vakuutustiimiä, jossa myydään laadukkaita ja tärkeitä lisäturvavakuutustuotteita. Nämä vakuutukset ovat turvana tilanteissa, joissa tavalliset vakuutukset eivät auta, kuten tapaturmien tai sairauksien kohdatessa. Työtä tehdään puhelimen välityksellä. Työtä voi tehdä ensimmäisen päivän jälkeen kokonaan etänä tai toimistolla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on työtä pelkäämätön ja timanttisen asenteen työhön omaava henkilö. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo pidempään työelämässä ollut ammattilainen, mutta tärkeintä on sinnikäs ja periksiantamaton työskentelytyyli. Puhut myös sujuvasti suomea.

Työntekijänä olet


* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Sinnikäs
* Rohkea ja sinulla on reipas työote


Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuun loppu tai tammikuu
* Kesto: Vakituinen
* Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen 37,5/vko
* Sijainti: Tampere tai etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on jo hieman pidemmän historian omaava monialainen myyntitalo, joka hallitsee monipuoliset etämyynnin kanavat ja myy erilaisten asiakkaiden tuotteita.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522805
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere