(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija vakuutustiimiin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Palvelumme kasvaessa haemme Kuopion vakuutuspalveluihin myyntineuvottelijaa.


Tehtävät


Tehtävään kuuluu vakuutusten vuositarkastuksen ajanvaraussoitot OPn yritysasiakkaille. Alati muuttuvassa maailmassa vakuutusturvan ajantasaisuus on ehdottoman tärkeää, ja tarjoamamme palvelu onkin jo ennestään tuttu monille asiakkaillemme!


Arvostamme


Arvostamme tavoitteellista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olethan myös kiinnostunut finanssialasta ja sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhelintyöstä ja/tai asiakaspalvelusta sekä kielitaidon (ruotsi ja englanti).


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikaista työtä hakevalle henkilölle. Työtunnit ovat sovittavissa joustavasti. Meistä saat rennon ja nykyaikaisen työnantajan, ja käyttöösi modernit työskentelyvälineet. Tiimissämme vallitsee todella vahva tiimihenki ja tekemisen meininki, kaveria kannustetaan ja töitä tehdään iloisen rempseällä asenteella!


Kiinnostuitko? Jätähän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 23.9.2018.


Tiedot


Haku päättyy: 23.9.2018


Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä


Työsuhteen kesto: määräaikainen 31.5.2019 asti


Työaika: 12,5 h/vko tai 20 h /vko, sopimuksen mukaan


Työpaikan sijainti: Kuopio


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28645&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.