(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija vakituiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018
Haluatko työskennellä innovatiivisten palvelukokonaisuuksien parissa ja olla mukana rakentamassa positiivisia asiakaskokemuksia? Asiakasyrityksemme tuottaa yritysasiakkaille kokonaisvaltaisia markkinointi- ja mainontaratkaisuja eri aisteihin perustuen. Etsimme nyt heidän kasvunsa tueksi B2B-myynnin parissa viihtyvää henkilöä nimikkeellä

MYYNTINEUVOTTELIJA vakituiseen työsuhteeseen

Tässä tehtävässä saat vastuullesi koko myyntiprosessin hoidon alusta loppuun asti aina asiakastapaamisten buukkauksesta sopimusneuvotteluihin ja kaupan päättämiseen. Työnkuvasi sisältää sekä uusasiakashankintaa että olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoa.

Toivomme, että sinulta löytyisi jo jonkin verran kokemusta ja näyttöä B2B-myynnistä sekä ennen kaikkea aitoa innostusta tuoksu- ja äänimarkkinoita kohtaan. Myyntineuvottelijana tulet työskentelemään aineettomien palveluiden myynnin parissa, joten arvostamme innokasta asennetta ja innovatiivista työskentelyotetta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Kokemusta myyntityöstä, erityisesti B2B-myynnistä
- Halua ja kykyä kuunnella asiakasta sekä ehdottaa rohkeasti ratkaisuja heidän tarpeisiinsa
- Pitkäjänteisyyttä ja itseohjautuvuutta
- Kiinnostusta tuoksu- ja äänimarkkinoita kohtaan
- Oman auton käyttömahdollisuutta

Asiakasyrityksemme tarjoaa modernit työvälineet, koko organisaation ja myyntitiimin tuen sekä kilpailukykyisen pohjapalkan ja tuloksiin sidotun provision. Tehtävään etsitään pitkäaikaista työntekijää ja työ alkaa kattavalla perehdytyksellä. Toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Kiinnostuitko?

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemus pikimmiten rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat -Myyntineuvottelija vakituiseen työsuhteeseen