(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Finsoffat Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Motivoiko sinua mahdollisuus vaikuttaa palkkaasi omalla työpanoksellasi? Haluatko olla mukana luomassa erinomaista asiakaskokemusta laadukkaita ja kotimaisia tuotteita tarjoavassa yrityksessä? Finsoffat Oy on vakavarainen huonekaluihin erikoistunut yritys, jossa sinulla on mahdollisuus edetä uralla omien intressiesi ja vahvuuksiesi mukaan. Myyntityössä ei ole palkkakattoa, joten hyvät työntekijät palkitaan ansionsa mukaan. Heräsikö kiinnostuksesi? Lue ilmoitus läpi ja hae. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Työtehtävä pitää sisällään asiakaspalvelu- sekä myyntityötä Vantaan tehtaanmyymälässä. Myyntityö ei pidä sisällään suoranaista uusasiakashankintaa vaan myymälätyön lisäksi hoidat muun muassa tarjouksia sekä asiakkaiden tarvekartoitusta. Tulet saamaan työsi alettua hyvän perehdytyksen tuotteisiin sekä osaavat tiimiläiset tukemaan työtäsi. Työtä tehdään myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti eli ilta- ja viikonlopputyöt lisineen kuuluvat asiaan. Toivomme, että tarpeen mukaan pystyt joustamaan ja auttamaan myös tarvittaessa Keravan tehtaanmyymälässä.

Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen vakavaraisesta yrityksestä
* Tuotekoulutuksen sekä perehdytyksen tehtävään
* Motivoivan palkkamallin, vailla palkkakattoa
* Avoimen työyhteisön perheyrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät pitkään
* Mahdollisuudet edetä uralla osaamisen mukaanTYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu- sekä myyntityö tehtaanmyymälässä
* Asiakkaiden tarpeiden kartoitus sekä tarjoukset
* Myyntityön lisäksi tuotteiden vastaanottoa, esille laittoa sekä myymälän järjestelyä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Reipas ja kunnianhimoinen asenne
* Tulosorientoitunut sekä tavoitteellinen tapa toimia
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Halu kehittyä työssään
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Työtehtävässä pärjääminen ei siis vaadi tiettyä koulutustaustaa tai laaja-alaista kokemusta myynnistä, mutta katsomme ehdottomasti eduksi aikaisemman kokemuksen myynnistä sekä asiakaspalvelun taitamisen myös englanniksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Finsoffat Oy{target="_blank"}:n tarina alkaa vuodesta 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Yrityksen omistaa nykyisin Jarmo Honkanen, perustajien poika, joka aloitti päätoimisen työskentelyn perheyrityksessä jo 15-vuotiaana. Tuotteiden valmistus kotimaisena käsityönä on yksi Finsoffien toiminnan kulmakivistä. Yli 80 prosenttia Finsoffien valikoimasta on kotimaista tuotantoa, ja he ovatkin ylpeitä voidessaan tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffien tehdas ja myymälät Vantaalla sekä Keravalla työllistävät nykyisin yli 20 vankkaa alan ammattilaista.