(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Urheilulehteen
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman oma myyntitoimisto Vantaalla hakee myyntineuvottelijaa Urheilulehden myyntiin.  
 
Urheilulehti on Suomen suurin ja asiantuntevin urheilun viikkolehti. Nyt haemme lehden myyntiin urheilusta innostunutta ja kiinnostunutta myyntineuvottelijaa. Myyt tuotetta pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.
 
Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä.

Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 9-15.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla osoitteessa Martinkyläntie 9, jonne pääsee HSL:n AB-lipulla. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai uran vaihtoa suunnitteleville sekä lisätienestejä haluaville.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta (1479 €/kk) sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Työsuhteesi voi olla tarpeidesi mukaan vakituinen tai määräaikainen. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Hae tehtävää pian lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Tuomo Taskila p. 0400 650 522.

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni .