(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija tuntityöhön
Hartwall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Myyntineuvottelija, tuntityöhön

Kiinnostaisiko sinua hypätä mukaan juoma-alan suunnannäyttäjän kyytiin? Oletko työskentelyotteeltasi tarkka ja huolellinen, mutta nautit asiakaspalvelusta ja myyntityöstä? Miltä kuulostaisi olla osa Suomen virkistävintä työyhteisöä?

Haemme tarvittaessa työhön kutsuttavaa myyyntineuvottelijaa tuntityöhön. Myyntineuvottelijan työtehtävässä pääset palvelemaan päivittäistavarakaupan ja ravintolapuolen asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse.  Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi juomatilausten vastaanotto ja tallentaminen SAP-järjestelmään sekä aktiivinen lisämyynti ja ohjaava myynti puhelimitse tapahtuvissa asiakaskohtaamisissa. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat erilaiset myynnin tuen tehtävät kuten palautteiden käsittely, ongelmien ratkaiseminen sekä asiakkaiden opastaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa kuten myyntitiimit, asiakkaat ja kuljetussuunnittelu. Työkavereinasi on muutaman hengen tiimi kokeneita osaajia ja työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme, Helsingin Pitäjänmäessä. Työtä on mahdollista tehdä perehdytysjakson jälkeen myös etänä.

Voit olla etsimämme myyntineuvottelija,  jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta myyntitehtävistä ja asiakaspalvelusta sekä halua oppia ja kehittyä. Toivomme että olet myyntihenkinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja omaksut nopeasti uusia asioita.  Meille on tärkeää että olet yhteistyökykyinen ja luotettava tiimipelaaja, joka pyrkii omalla toiminnallaan virkistämään myös ihmisiä ympärillään. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja työskentelet luontevasti puhelimessa ja sekä hallitset erityyppisiä asiakaspalvelutilanteita. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja ruotsin kielen taito on tässä tehtävässä pelkkää plussaa.

Kyseessä on tuntityö ja viikoittainen työmäärä sovitaan aina tarpeen mukaan. Tarve vaihtelee esimerkiksi sesonkien mukaan. Työaika sijoittuu porrastetusti arkisin klo 8:00 – 17:00 väliselle ajalle. Työ sopii hyvin esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijalle opintojen ohelle!

Me tarjoamme sinulle
• työpaikan, jossa lasi on aina puoliksi täynnä ja jossa on hyvä olla
• mahdollisuuden tehdä työtä joustavasti opintojen ohella ja kehittyä isossa ja kansainvälisessä yrityksessä
• virkistävän työyhteisön, jossa opimme ja kokeilemme yhdessä

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Tiina Sepponen, p. 040-7740079. Hae tehtävää 30.9. mennessä alla olevan linkin kautta. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.