(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Triplan asuntomyyntiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme YIT Kotien pariin Helsinkiin

MYYNTINEUVOTTELIJAA TRIPLAN ASUNTOMYYNTIIN

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko asiakaspalvelutilanteissa säkenöivä asuntomyynnin asiantuntija, joka haluaa auttaa asiakkaitamme löytämään omalta tuntuvan kodin? Tule kannustavaa porukkaamme saattamaan ihmiset ja kodit yhteen. Tiimimme on keskittynyt Uudenmaan, Hämeenlinnan ja Riihimäen alueen kerrostalokotien sekä pääkaupunkiseudun pientalojen myyntiin. Työskentelemme Triplassa sijaitsevasta Living Lobby-palvelupisteestä käsin, jonne asiakkaamme voivat poiketa kuulemaan lisää asunnoistamme tai vierailemaan erilaisiin tilaisuuksiin.

Tässä monipuolisessa roolissa teet tiiviisti töitä sekä asiakkaidemme että työmaan ja toimiston osaajiemme kanssa. YIT:n lämminhenkinen työyhteisö tukee onnistumistasi. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Myytävät kohteemme voivat olla vasta rakenteilla tai jo valmiita, mutta asiakkaidemme toiveita ja tarpeita kartoittamalla pystyt tarjoamaan juuri heille sopivaa ratkaisua. Päivittäisessä työssä tapaat asiakkaitamme ja pidät yhteyttä heidän kanssaan erilaisia viestintäkanavia hyödyntäen, esittelet asuntoja sekä osallistut asiakastietojemme ylläpitämiseen.   Tuet ja autat asiakkaitamme asunnonostoprosessissa ja hyödynnät niin sisäisiä kuin ulkoisia kumppaneita odotukset ylittävän asiakaskokemuksen takaamiseksi. Myyntityön lisäksi pääset osallistumaan myös muihin asuntomyyntiin läheisesti liittyviin tehtäviin. 

Triplan palvelupisteemme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin ja osana tiimiämme osallistut toimipisteen päivystysrinkiin sekä asuntoesittelyihin asiakkaillemme parhaiten sopivina ajankohtina. 

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Etsimme energistä tekijää toteuttamaan asiakkaidemme unelmia ja myymään heille sopivia koteja. Olet positiivinen ja tuloshakuinen joukkuepelaaja ja haluat jatkuvasti kehittyä ja soveltaa oppimaasi omaan työhösi. Viihdyt asiakastyössä ja olet valmis joustamaan työajoissasi asiakkaan tarpeiden mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Suhtaudut uteliaasti uuteen eikä positiivinen työskentelyotteesi lipeä tiukassakaan paikassa.

Tehtävään soveltuva kaupallinen tai teknillinen koulutus sekä kokemus asiakaspalvelutyöstä ovat vahva etu tehtävässä menestymiseksi. Käytät tietokonetta ja IT järjestelmiä sujuvasti ja pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä keskiviikkona 27.11., klo 17-18 ja maanantaina 2.12. klo 13-15 myyntipäällikkö Riikka Korkia-ahoon, puh. 050 362 4305.

HAE TEHTÄVÄÄN 8.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!