(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija tilauskeskukseen
Pekkaniska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Haemme myyntineuvottelijaa henkilönostintilauskeskukseen useammaksi kesäksi Vantaan toimipisteeseen.

Myyntineuvottelijan työtehtäviin kuuluu henkilönostinten ja trukkien vuokraaminen asiakkaille puhelimen ja sähköpostin välityksellä sekä palvelutiskin kautta. Tilauskeskuksen työtehtäviin kuuluu myös työmailla liikkuvien kenttämyyjien tilausten käsittely, koneiden ja aikataulujen järjestäminen mahdollisimman tehokkaalla tavalla yhteistyössä muun organisaation kanssa. Myyntineuvottelijan tehtäviin kuuluu myös kuljetusten järjestely pääkaupunkiseudulla asiakkaille yhdessä kuljetusammattilaisten kanssa.

Odotamme hakijalta tietotekniikan osaamista, aktiivisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja loogista ajattelukykyä sekä oma-aloitteisuutta. Rakennuskoneiden tuntemus ja aikaisempi kokemus ajojärjestelyistä katsotaan eduksi. Työ on nopeatempoista, joten hakijalta edellytetään kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

Jos olet supliikki puhelimessa, pystyt toimimaan tehokkaasti paineen alla sekä pitämään langat käsissä kiireen keskellä, olet etsimämme henkilö. Työt alkavat koulujen loppumisen aikoihin, joten ole nopea ja näytä meille taitosi, niin sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan palvelukseen!

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä, haastavan ja monipuolisen työkokonaisuuden, alan osaavimman organisaation taustatuen ja mukavat työkaverit.

Täytä hakemus välittömästi alla olevasta linkistä, liitä mukaan ehdottomasti avoin hakemus ja CV palkkatoiveineen.