Myyntineuvottelija, Telia Telesales, Lahti
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021
Hei sinä penkkiurheilija! Mitä lajia tai joukkuetta seuraat? Vai nautitko sittenkin koukuttavista sarjoista? Eikö olisi hienoa tarjota kanssaihmisille mahdollisuus erinomaisesti toimivaan nettiin - vaikka laiturin nokassa? Millä niitä matseja tai koukuttavia sarjoja suoratoistosta muuten katsoisi?

Porukkamme koostuu mahtavista tyypeistä ja nauru on olennainen osa jokaista työpäivää. Tule siis täydentämään voittavaa joukkuettamme!

Tehtäväsi on myydä suomalaisille Telian asiakkaille laadukkaita Telian tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että saat työhösi mahdollisimman hyvän startin. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa myyntikokemusta, koska koulutamme sinut tehtävään!

Edellytämme sinulta

- Täysi-ikäisyyttä ja tuloksennälkäisyyttä.
- Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi / opit käyttämään uusia ohjelmia nopeasti.
- Halua kehittyä ja oppia.
- Sinnikkyyttä, sanavalmiutta ja rohkeutta tarttua puhelimeen myymään yhä uudelleen.
- Olet tiimipelaaja hyvällä ja rennolla asenteella, huumorintajustakaan ei ole haittaa!

Tarjoamme sinulle

- Työuramahdollisuudet StaffPointilla Telian tuotteiden parissa sekä hyvän ja monipuolisen koulutuksen tehtävään.
- Tueksesi myyntiin ja arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, sekä erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet.
- Mahdollisuuden suorittaa oppisopimuskoulutus työn ohessa.
- ICT-alan TES:n palkkaus, pohjapalkka 1746€/kk + bonukset onnistumisien mukaan.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus TAI liitä CV:si. Voit myös tarvittaessa jättää pelkät yhteystietosi ja liittää CV:n myöhemmin hakemukselle.

avainsanat: myynti, myyntineuvottelija, puhelinmyynti, telesales, provisio, myyntityö, puhelinmyyjä, telemarkkinointi, Telia, kuukausipalkka, Lahti, Liiga, B2C, bonus, myyjä


Yhteystiedot

Tiina Virtanen
Rekrytointikonsultti
0403549550
tiina.virtanen@staffpoint.fi
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI

Lisätietoja yrityksestä

Telialla on tehtävä - tuoda ihmiset lähemmäs toisiaan. Telia tarjoaa ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen Telian ydinosaamista, mutta lisäksi Telia on digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaa lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen.

Pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseemme tästä: www.telia.fi/tietosuoja
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot