Myyntineuvottelija, Telia Telesales, Lahti
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021
Olisitko sinä yksi myyjistämme Telian myyntitiimissämme, jossa on mahdollisuus työllistyä heti kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ilman määräaikaisuuksia hyvällä pohjapalkalla, ilman bonuskattoa?

Porukkamme koostuu mahtavista tyypeistä ja nauru on olennainen osa jokaista työpäivää. Tule siis täydentämään voittavaa joukkuettamme!

Tehtäväsi on myydä laadukkaita Telian tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille Telian asiakkaille. Telian tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että saat työhösi mahdollisimman hyvän startin. Myyntikokemus on iso etu, mutta et välttämättä tarvitse aikaisempaa myyntikokemusta, koska koulutamme sinut tehtävään! Toimistomme sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja mahdollistamme työnteon myös kotitoimistolta käsin tilanteen mukaan. Työtä ei pysty tekemään täysin etätyönä toisesta kaupungista, sillä teemme yhdessä töitä myös toimistolta käsin!

Maistuuko työ, mutta opinnotkin olisi hyvä saada pulkkaan? Meillä on mahdollista suorittaa merkonomin tutkinto oppisopimuksella.

Jos olet tuloksennälkäinen ja asiakasrajapinnassa toimiminen on kutsumuksesi, ilmoita meille itsestäsi hakemuksen muodossa tai jätä meille CV:si.

Edellytämme sinulta:

- Puhut hyvää suomen kieltä ja olet täysi-ikäinen.
- Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi / opit käyttämään uusia ohjelmia nopeasti
- Olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Olet myös asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut myynnistä.
- Olet sinnikäs ja sanavalmis, etkä pelkää tarttua puhelimeen myymään yhä uudelleen.
- Olet tiimipelaaja hyvällä ja rennolla asenteella, huumorintajustakaan ei ole haittaa!

Tarjoamme sinulle:

- Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä.
- Tueksesi myyntiin ja arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, sekä erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet.
- Pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin.
- Mahdollisuuden suorittaa oppisopimuskoulutus työn ohessa
- ICT-alan TES:n palkkaus, pohjapalkka 1720€/kk + bonukset onnistumisien mukaan. Myyjämme tienaavat keskimäärin 2500€/kk, mutta huippumyyjät ovat päässeet jopa 5000e kuukausituloihin. Bonuskattoa ei ole!

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus TAI liitä CV:si. Voit myös tarvittaessa jättää pelkät yhteystietosi ja liittää CV:n myöhemmin hakemukselle.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot