(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Telia Telesales, Lahti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020
Olisitko sinä yksi myyjistämme Telian myyntitiimissämme, jossa on mahdollisuus työllistyä heti kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ilman määräaikaisuuksia hyvällä pohjapalkalla, ilman bonuskattoa?

Tehtäväsi on myydä laadukkaita Telian tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille Telian asiakkaille. Telian tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?

Toimistomme sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja mahdollistamme työnteon myös kotitoimistolta käsin tilanteen mukaan. Lähtökohtaisesti työ tehdään toimistolta käsin, joten 100% etätyö ei ole mahdollista. Meillä on huippuporukka, joka puhaltaa yhteen hiileen ja on tukenasi.

Myyntikokemuksen luemme isoksi eduksi. Jos olet tuloksennälkäinen ja asiakasrajapinnassa toimiminen on kutsumuksesi, ilmoita meille itsestäsi hakemuksen muodossa tai jätä meille CV:si.
Edellytämme sinulta:

- Puhut hyvää suomen kieltä ja olet täysi-ikäinen.
- Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.
- Olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Olet myös asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut myynnistä.
- Olet sinnikäs ja sanavalmis, etkä pelkää tarttua puhelimeen myymään yhä uudelleen.
- Olet tiimipelaaja hyvällä ja rennolla asenteella, huumorintajustakaan ei ole haittaa!

Tarjoamme sinulle:

- Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä.
- Tueksesi myyntiin ja arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, sekä erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet.
- Pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin.
- ICT-alan TES:n palkkaus, pohjapalkka 1698€/kk + bonukset onnistumisien mukaan. Myyjämme tienaavat keskimäärin noin 2500€ kuukaudessa, mutta bonuskattoa ei ole!
- Mahdollisuuden suorittaa liiketalouden ammattitutkinnon (merkonomi) oppisopimuksella palkkatöiden ohella yhteistyössä kauppaoppilaitos Mercurialla

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi.

avainsanat: myynti, myyntineuvottelija, puhelinmyynti, telesales, provisio, myyntityö, puhelinmyyjä, telemarkkinointi, Telia, kuukausipalkka, Lahti, Liiga, oppisopimus, merkonomi, B2C, bonus, myyjä