(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Telia Finland Oy, Mijas
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Oletko rohkea ja sinnikäs, etkä pelkää tarttua luuriin? Haluatko oppia myymään tai onko sinulla jo aiempaa myyntikokemusta, jota haluat kehittää?

StaffPoint etsii Telian Telesales-tiimiin työntekijöitä Mijasin Las Lagunasissa sijaitseviin uusiin toimistotiloihin. Työt tehdään päivävuorossa ma-pe klo 9-15 tai iltavuorossa ma-pe klo 14-19. Tehtävässä myydään loistavia tuotteita ja palveluita, joita kaikki tarvitsevat.
Edellytämme sinulta

Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Olet asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä rohkea ja innokas oppimaan uutta.

Nautit puhelimitse tapahtuvista asiakaskohtaamisista ja sytyt onnistumisista. Sinulla on halu menestyä ja tavoitteet motivoivat sinua antamaan parastasi.

Olet sinnikäs, etkä pelkää tarttua luuriin yhä uudelleen.

Olet sanavalmis ja neuvottelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa.

Puhut hyvää suomen kieltä ja sinua on miellyttävä kuunnella.

Hyödynnät tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.


Tarjoamme sinulle

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, työaika ma-pe klo 9-15 (30h/vko) tai klo 14-19 (25h/vko) -vapaat viikonloput.

Kiinteän kuukausipalkan ja myyntibonukset ilman myyntikattoa.

Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet parhaille myyjille.

Jatkuvaa koulutusta ja myynnin tukea, joista hyötyvät niin uudet kuin kokeneetkin myyjät.

Mahdollisuuden hyödyntää StaffPointin järjestämiä espanjan kielen kursseja, vapaa-ajan toimintaa ja muita henkilöstöetuja.

Helpon aloituksen elämään Espanjassa: autamme sinua hankkimaan espanjalaisen henkilötunnuksen (NIE-numero/residencia) sekä sosiaaliturvatunnuksen.


Arvostamme

Annat vahvan panoksesi tiimin jäsenenä ja kannustat mielelläsi myös muita onnistumaan. Asenteesi on vahvin valttisi, jonka turvin ylläpidät omalta osaltasi tiimin kilpailuhenkistä, mutta rentoa ja optimistista ilmapiiriä.


Kiinnostuitko?

Takaamme nopean rekrytointiprosessin. Voit ottaa yhteyttä suoraan soittamalla rekrytointinumeroon +34 627 88 44 65 (myös WhatsAppilla) ma-pe klo 8-16 tai sopia viestillä sopivan soittoajan. Voit myös lähettää viestiä sähköpostiin heikki.jaakkola@staffpoint.fi tai rekisteröidä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Lisätietoja

Emilia Päivärinta
emilia.paivarinta@staffpoint.fi