(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Telia Finland Oy, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Miltä kuulostaisi valoisampi ja iloisempi arki ikuisen auringon rannikolla Espanjassa? Täällä lounastaukoa vietetään puistossa keskellä talveakin ja työpäivän päätyttyä voi rannalla tuntea olevansa turistina muiden joukossa.

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Kasvava tiimimme etsii uusia työnosaaija ja toimistomme sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella aivan Fuengirolan keskustassa. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Oletko sinä yksi myyjämme Telian Telesales tiimissämme Fuengirolassa? Tehtävässä myyt tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille asiakkaille. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?


Edellytämme sinulta

Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Olet asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä rohkea ja innokas oppimaan uutta

Nautit puhelimitse tapahtuvista asiakaskohtaamisista ja sytyt onnistumisista. Sinulla on halu menestyä ja tavoitteet motivoivat sinua antamaan parastasi.

Olet sinnikäs, etkä pelkää tarttua luuriin yhä uudelleen.

Olet sanavalmis ja neuvottelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa.

Puhut hyvää suomen kieltä ja sinua on miellyttävä kuunnella.

Hyödynnät tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.


Tarjoamme sinulle

-Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä. StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ilman lisäkuluja ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Tueksesi arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet sekä konsernin vahvan markkinointipanostuksen.

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, 30h/vko (ma-pe 9-15).

Kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin. Mitään myyntikattoa ei ole, joten pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi. Kiinteä pohjapalkka on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja hyvä myyjä ansaitsee bonuksilla jopa Suomeen verrattavan palkan. Espanjassa elinkustannukset ovat myös pienemmät kuin Suomessa.


Arvostamme

Annat vahvan panoksesi tiimin jäsenenä ja kannustat mielelläsi myös muita onnistumaan. Asenteesi on vahvin valttisi, jonka turvin ylläpidät omalta osaltasi tiimin kilpailuhenkistä, mutta rentoa ja optimistista ilmapiiriä.


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi. Toimithan nopeasti - paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat Minja Heikkiseltä minja.heikkinen@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.
Lisätietoja

Minja Heikkinen
Research Consultant
minja.heikkinen@staffpoint.fi
+358438269245
www.staffpoint.fi